{{metabild1}}
EN VIRKSOMHED, TO
TO MÆRKER, ET MÅL:
DIN SIDDEGLÆDE!
FRA HESTESKO TIL SIDDEMØBLER: Interstuhls historie begyndte for over 50 år siden i en lille landsbysmedje. I dag er vi en af de førende producenter i Europa, når det gælder siddeløsninger på arbejdspladsen. Vi markedsfører to stærke brand: Interstuhl til kontormiljøer og Bimos til industri og laboratorier. Selvom de to brand er rettet mod forskellige aktivitetsområder og målgrupper, er de indbyrdes forbundet gennem mere end fem årtiers kompetence på området. Vores viden er sammen med vores udviklings- og produktionserfaring garanter for kvalitet og innovation. Vi har altid ét mål for øje i alt, hvad vi gør: at tilbyde vores kunder den bedst mulige løsning på deres siddebehov. Vi er en globalt aktiv, familiedrevet virksomhed med hovedsæde i Meßstetten-Tieringen i de Schwäbische Alb. Her bliver vores produkter ikke bare udviklet, men også produceret. Vores medarbejderes engagement er grundlaget for vores fremragende siddeløsninger. Det er derfor med stolthed, at vi siger: "Vi leverer ikke bare stole - vi leverer siddeglæde."
VI MARKEDSFØRER TO STÆRKE BRAND
Interstuhl til kontormiljøer og Bimos til industri og laboratorier. Selvom de to brand er rettet mod forskellige aktivitetsområder og målgrupper, er de indbyrdes forbundet gennem mere end fem årtiers kompetence på området og har det samme mål: At styrke "sofakartoffelens" vitalitet og ydeevne med effektive siddeløsninger og således give kunderne en konkurrencefordel. Over 650 medarbejdere producerer godt tysk håndværk. Vi efterlever "Made in Germany" af overbevisning. At opnå toppræstationer er vores drivkraft.

{{metabild3}}
BRANDET INTERSTUHL: 
ENJOY SEATING PERFORMANCE
Brandet Interstuhl omfatter alle slags siddende aktiviteter på kontoret. Produktsortimentet rækker fra siddeløsninger til receptions- og venteområder over kontorarbejdspladser, over steder, hvor der kommunikeres, til steder, der tjener til regeneration. På den anden side af skrivebordet ser Interstuhl sin rolle som pioner for vellykket forretningskommunikation. I siddeløsningerne fra Interstuhl smelter innovativt og avanceret ingeniørarbejde sammen med overraskende æstetik, der kan opleves med alle sanser, og med maksimal økologisk, økonomisk og ergonomisk effektivitet. Derved opstår der stole og møbler med størst mulig siddekomfort. Afsætningen sker udelukkende via specialiserede forhandlere og deres store rådgivningskompetence.
{{metabild4}}
{{metabild5}}
{{metabild6}}
BRANDET BIMOS: FAGVIDEN, TEKNISK KOMPETENCE OG LIDENSKAB FOR BEDSTE INDUSTRI- OG LABORATORIESTOLE
Bimos er det førende brand for bedste industri- og laboratoriestole i Europa. Med fagviden, teknisk kompetence og lidenskab har vi i mere end 50 år sørget for, at mennesker på enhver arbejdsplads sidder produktivt, sundt og gerne. Brandet Bimos omfatter højt specialiserede og effektive siddeløsninger til arbejde i produktionsafdelinger, i laboratorier, i renrum, på ESD-arbejdspladser samt inden for stående arbejde. Vi betrager stolen som bindeled mellem menneske og produktion. Samtlige siddeløsninger er perfekt tilpasset til anvendelsesområdet og individuelle ergonomiske udfordringer i forbindelse med den pågældende aktivitet. Hertil arbejder via specielt med koncepter for industri- og laboratoireergonomi. Med viden, kompetent rådgivning og engagement skaber vi de bedst mulige løsninger og sørger for beslutningssikkerhed. Pålidelighed og korte reaktionstider er kendetegnende for os - uanset om det gælder rådgivning, kurser eller komponentkontrol, leveringstider eller aftersales-support.
SUCCESFAKTORER FOR BRANDET INTERSTUHL
Smart performance har lige fra starten været uadskilleligt forbundet med vores produkter. Det er en direkte konsekvens af den kompromisløse kombination af vores tre succesfaktorer:
ENGINEERING
Vi forbinder teknisk modenhed med innovation, overraskende og intelligente løsninger og et kompromisløst kvalitetskrav. Vi efterlever "German Innovation" og bekender os klart til "German Engineering".
ESTHETIC
Vores æstetik hedder "Esthetic". Den er mere end fremragende design. Vi tilstræber, at tingene skal kunne opleves med alle sanser - en helhedsorienteret, nyartet og også teknisk tiltalende erfaring.
EFFEKTIVITET
"Med mindre ressourceforbrug til mere performance."
{{metabild7}}
{{metabild8}}
SUCCESFAKTORER FOR BRANDET BIMOS
Bimos står for højt specialiserede siddeløsninger til industri og laboratorier. Vores mål er, at mennesker sidder produktivt, sundt på enhver arbejdsplads. Dette mål opnår vi gennem lidenskab, ved at tænke i løsninger og ved, at vi sætter livet i centrum for vores arbejde.
TÆNKE I LØSNINGER
Vi tænker i løsninger for at skabe effektive stole med maksimal kundenytte
LIDENSKAB
Lidenskab for at sidde, for rådgivning og for vores kunders behov
LIV
Liv for sund, motiverende og ansvarsbevidst handling
Dem der vil forme og præge fremtiden, har brug for stærke partnere.
EN STOL FRA INTERSTUHL
ET LØFTE
> 30.000.000

VORES SHOWROOMS GLOBALT
AMSTERDAM / Chicago / Dubai/ KØBENHAVN / London / Madrid/ MEXICO CITY / Wien / Zürich