1731
MILEPÆLENE
Ja, den findes, altså historien, hvor to mennesker med stor lidenskab og endnu mere sagkundskab i en landsbysmedje bygger den første stol i 1961 og dermed ændrer arbejdsverdenen. Stol og hesteskosmedje - hvor er sammenhængen? Smedehåndværket havde tradition i familien Link siden 1731. Nu, da hestene under det "økonomiske mirakel" i 1960erne blev erstattet af maskiner, var far og søn på udkig efter en chance i den boomende tekstilindustri, som havde behov for mange syersker, og dermed stole, stole, stole. Arbejdet, udført og opfundet! I 1961 så bi-regulette dagens lys - den første effektive succesmodel til aflastning af mennesket under arbejdet. Her slutter historien om "hestesko glæde" for familien Link og viger for en ny - den om "siddeglæde". En familievirksomhed er Interstuhl stadig den dag i dag, men i mellemtiden med over 650 "familiemedlemmer". Med Tieringen som udgangspunkt leverer Interstuhl effektive stole og siddemøbler "Made in Germany" til hele verden.

VELKOMMEN HOS INTERSTUHL.

1961
{{metabild2}}
FØRSTE SUCCESMODEL OG FØRSTE PATENT: BI-REGULETTE
Vores passion for solid "German Engineering" aftegnede sig allerede i den første succesmodel. Den individuelle justeringsevne og de solide kvalitetskendetegn (stål, træ, aluminium) var allerede dengang af stor værdi. Med denne stol fik Interstuhl i 1962 sit første patent på højdeindstillingen. I årenes løb skulle mange flere følge efter..
1961
{{metabild4}}
ARKITEKTDRØMMEN: FRA PORTNERLOGE TIL CHEFETAGE
Ofte udtrykker arkitekter et ønske om ensartet design til alle anvendelsesområder. Vi følger gerne denne bestræbelse og skaber ikke kun solitære, men sammenhængende og overbevisende produktserier til enhver arbejdsplads. Herved giver vi ikke afkald på individualitet. Interstuhl-manufakturet opfylder altid særlige ønsker.
1980ERNE
{{metabild5}}
SIDDE KROPSRIGTIGT OG SIKKERT
Som foregangsmænd inden for den moderne ergonomi fokuserer man hos Interstuhl på at sidde kropsrigtigt. Samarbejdet med førende arbejdsmedicinere har tradition hos Interstuhl. Dengang var det f.eks. arbejdsfysiolog og internist prof. dr. Kirn samt dr. Åckerblom. I dag er Fraunhofer Forschungsinstitut en af vores vigtigste samarbejdspartnere.
1990er
MILJØBEVIDSTHED FOR TOP KVALITET
Båret af et stærkt ønske om at efterlade vores børn og børnebørn et intakt økologisk, økonomisk og socialt miljø forfølger vi en klar miljøpolitik. Allerede i begyndelsen af 90erne opstod der bindende retningslinjer for konsekvent overholdelse og frivillig overopfyldelse af lovbestemmelser. Interstuhl sætter hermed tegn for hele branchen. 


{{metabild7}}
{{metabild8}}
{{metabild9}}
{{metabild10}}
{{metabild11}}
{{metabild12}}
{{metabild13}}
{{metabild14}}
{{metabild15}}
{{metabild16}}
{{metabild17}}
{{metabild18}}
2000ERNE 
&
I DAG
{{metabild19}}
EN NY ÆSTETIK HOLDER INDTOG
Interstuhl's æstetikforståelse går ud over fremragende design. Vi tilstræber, at tingene skal kunne opleves med alle sanser. En stol fra Interstuhl skal ikke kun fascinere optisk, men frem for alt fungere mesterligt. Vi skaber stole, der teknisk set kan meget, overbeviser med deres enkle betjening og overrasker både øjet og handlekraften.
FREMTID
PÅ LIGE VEJ MOD SIDDEGLÆDEN
Den vej, som Interstuhl er gået siden 1961, har været afvekslende og somme tider stenet, men altid lige. Også i fremtiden vil Interstuhl have det store mål for øje: Vi udvikler stole, der bringer mennesket størst mulig nytte. Både teknisk, æstetisk, ergonomisk og økologisk, men også økonomisk.
Download flere informationer nu!