JOYCEIS3
COMBINE TILL IT'S MINE.


Uanset om det sker i storrums- eller enkeltkontorer: Når det gælder om at understøtte koncentrerede arbejdsprocesser, er JOYCEIS3 helt fokuseret på mennesket. Den fleksible kontorstol rykker sin brugers individuelle behov og ønsker i centrum. Den giver omfattende muligheder for en præcis sammensætning af rygvarianter, polstringer og farveudførelser.NOW IT'S TIME TO MAKE YOUR JOYCEIS3


For beslutningstagere.


Det er ikke altid let at træffe den rigtige beslutning. Den, der bærer et ansvar, har brug for intelligente løsninger. Her spiller et ensartet formsprog og mangfoldige anvendelsesmuligheder en vigtig rolle. Det rigtige valg til hver arbejdsplads? JOYCEIS3.

For individualister.


Et fleksibelt liv kræver fleksible møbler. En siddemulighed, der let kan tilpasses til forskellige situationer og opgaver. Som f.eks. JOYCEIS3 med sine moduler, farver og materialer. Dermed er der plads til individuelle idéer.

For innovation på arbejdspladsen.


Den, der arbejder længe og intensivt på en opgave, stiller større krav til en kontorstols siddekomfort. JOYCEIS3 bringer innovation til arbejdspladsen med sine smarte features.

For dit velbefindende på arbejdspladsen.

Velbefindende er kun noget til fritiden? Tid til nytænkning, for velbefindende hører også til på arbejdspladsen. Kun den, der føler sig godt tilpas, kan være tilfreds og arbejde produktivt. Gør din arbejdsplads til et sted, hvor du føler dig godt tilpas - med JOYCEIS3.Det får du med JOYCEIS3:

Nøjagtig sammensætning og individualisering for hver medarbejder
Alsidig anvendelighed i forskellige kontorsituationer
Fremragende costbenefitforhold
Tiltalende design
Bæredygtig produktion
Mange interessante materialer og udførelsesvarianter
Ergonomiske funktioner og indstillingsmuligheder
Mangfoldighed af farver og stile, der frit kan vælges
Made in Germany
ade in Germany

Umweltbewusstproduzierte Qualität Schadstoff geprüft Ergonomie geprüft (Drehstühle) GS geprüft Quality Office Garantie (10 Jahre)
JOYCEIS3
COMBINE TILL IT'S MINE.

Nutidens arbejdsplads er desuden mobil, tilpasningsdygtig og modulopbygget.
JOYCEIS3 er en ukompliceret kontorstol,
som opfylder disse krav, og som med sin enkle betjening tilpasser sig
de ergonomiske behov på arbejdspladser.
SMARTE FEATURES

Fra den klassiske polstrede udførelse over de moderne vævede varianter til den nye FlexGrids formsprog i ryglænet - JOYCEIS3 har alle relevante indstillingsmuligheder og tager kegler med smarte features.
JOYCEIS3-MODULSYSTEMET


JOYCEIS3 tilbyder et smart modulsystem til sammensætning af den passende kontorstol. Således kan man med nogle få enkle trin opnå den individuelt bedste løsning. Tre karakteristiske udseender, To grundlæggende ramme-farvekoncepter (sort eller lysegrå), Et bredt udvalg af stoffer og farver, Forskellige højder, Med eller uden indstillelig nakkestøtte
JOYCEIS3 FLEX-GRID


Det nye FlexGrid til JOYCEIS3 sørger for en dynamisk support af ryglænet - og aflaster således kroppen ved koncentrerede arbejdsprocesser. FlexGrid kan indstilles i højden og i dybden.
SOFTBACK


Med den nye softback samler JOYCEIS3 fordelene ved en klassisk polstring og et netbetræk. Også softback-varianten fås i ni moderne netfarver, og sædet kan vælges i en identisk farve passende til ryglænet.
KOMBINATION AF NET OG VÆVET MATERIALE


Netrygvarianten tilbydes - ligesom softback-versionen - i nye farvenuancer. En absolut nyhed er kombinationen af netryglæn med det korresponderende vævede betræk til sædet, der fører til en perfekt farvemæssig harmoni. Alternativt kan sædebetrækket vælges ud fra Interstuhl's stof- og læderkollektionens brede spektrum.Interstuhl Logo