Har du spørgsmål?


Lars Karrer
kunde support

Hotline: +49 7436 871-370
l.karrer@interstuhl.de

01PURE
FLEXIBILITY

» Læs mere

02Innovativ for
din sundhed

» Læs mere

03MODERNE,
KLAR, FUNKTIONEL.

» Læs mere

01

PURE
FLEXIBILITY

Kontorrum er i stadig stigende grad multifunktionelle steder. Og her er PUREIS3 lige så fleksibel som arbejdsdagen. Uden problemer lader den sig bevæge fra rum til rum, og dens innovative materialer gør en avanceret mekanik overflødig og gør stolen overraskende let. Uanset hvor der er brug for en PUREIS3, så er den straks klar til enhver bruger. Og hvad er der på programmet i dag? Først en teamsamtale, så møder med kunder og derefter koncentreret arbejde ved skrivebordet? PUREIS3 er den rigtige til enhver situation. Dens intelligente konstruktion gør den til en fleksibel partner i den moderne arbejdsverden, da den altid tilpasser sig ejeren. Altid en overraskelse for medarbejdere, kunder eller gæster: Hver eneste PUREIS3 føles straks rigtig. Den innovative Smart-Spring-teknologi tilpasser sig enhver bruger, fremmer aktiv sidden og gør det muligt for ejeren at bruge PUREIS3 intuitivt - at gøre den til sin PUREIS3.

» Læs mere


Koncentreret arbejde


Møde


Teamsamtale


02

Innovativ for
din sundhed

PUREIS3 er udviklet til at sidde og skabt til bevægelse. Til forskel fra alle andre stole er PUREIS3 udelukkende udviklet til mennesker i bevægelse. Hertil var det nødvendigt med en fuldstændig nytænkning af emnet "kontorstol". PUREIS3 tilpasser sig uden besværlige indstillinger til den enkelte ejer, hans krop og hans bevægelser. Kompliceret og træg mekanik undgås helt. PUREIS3 muliggør ikke bare et stort bevægelsesspektrum, men sørger også for, at mennesket altid sidder bekvemt og samtidig holder sig i bevægelse og alligevel understøttes i det rigtige omfang. Alt dette bliver muligt takket være en absolut verdensnyhed: Smart-Spring-teknologien.


» Læs mere


03

MODERNE,
KLAR, FUNKTIONEL.

PUREIS3 nydefinerer standarden for aktiv og fleksibel sidden. Med sin innovative Smart-Spring-teknologi bringer PUREIS3 en bevægelsesfremmende måde at sidde på ind i alle arbejdsdagens situationer. Den er lige så velegnet til koncentreret arbejde ved skrivebordet og spontane møder i teamet som til store drøftelser ved konferencebordet. Og herunder indstiller sig PUREIS3 sig altid som skræddersyet efter sin ejer, understøtter ham og fremmer hans bevægelser i alle tre dimensioner. Dette muliggøres af stolens nye, intelligente materialer, der intuitivt tilpasser sig kroppen. Fleksibel videretænkning af 360 graders sidden: PUREIS3 er stolen til morgendagens arbejdsverden, som vi allerede i dag bevæger os i. Tag bare plads: Ready. Sit. Go!


» Læs mere