{{metabild1}}
ÉÉN BEDRIJF,
TWEE MERKEN, ÉÉN DOEL:
UW ZITCOMFORT!
VAN HOEFIJZER NAAR ULTIEM ZITCOMFORT: De geschiedenis van Interstuhl begint meer dan 50 jaar geleden in een kleine dorpssmederij. Vandaag de dag zijn wij een van de toonaangevende fabrikanten in Europa van stoelen voor op het werk. Wij opereren met twee sterke merken: Interstuhl voor kantoor en Bimos voor industrie en laboratorium. Hoewel beide merken zich op verschillende werkterreinen en doelgroepen richten, zijn ze met elkaar verbonden door meer dan vijf decennia deskundigheid op het gebied van zitten. Onze kennis en onze R&D- en productie-ervaring staan garant voor kwaliteit en innovatie. Bij alles wat we doen, hebben we steeds één doel voor ogen: een zitoplossing die optimaal afgestemd is op de behoeften van de klant. Ons familiebedrijf is wereldwijd actief. In ons hoofdkantoor in Meßstetten-Tieringen in de Schwäbische Alb worden onze producten niet alleen ontwikkeld maar ook geproduceerd. De grote betrokkenheid en inzet van onze medewerkers vormen de basis voor onze uitmuntende zitoplossingen. Daarom kunnen wij met trots zeggen: "Wij leveren niet zomaar stoelen. Wij leveren zitcomfort."
Wij beschikken over twee sterke merken
Interstuhl voor kantoor en Bimos voor industrie en laboratorium. De beide merken richten zich op verschillende toepassingsgebieden en doelgroepen, zijn echter met elkaar verbonden door meer dan 50 jaar zitkennis en hetzelfde doel: met hoogwaardige zitoplossingen de vitaliteit en de productiviteit van de 'veelzitter' te versterken en klanten zo een concurrentievoordeel te bieden. Ruim 650 medewerkers produceren ambachtelijke Duitse producten. Wij leven 'Made in Germany' met overtuiging. Het behalen van de beste prestaties is onze motor.

{{metabild3}}
Het merk Interstuhl:
Enjoy Seating Performance
Het merk Interstuhl omvat alle soorten zitten op kantoor. Het productassortiment varieert van zitoplossingen voor ontvangstruimtes en wachtkamers via kantoorwerkplekken tot aan communicatie- en ontspanningsruimtes. Buiten het bureau is Interstuhl pionier op het gebied van succesvolle bedrijfscommunicatie. In de zitoplossingen van Interstuhl worden innovatieve en uitgekiende ingenieursprestaties gecombineerd met verrassende en met alle zintuigen te ervaren esthetiek en optimale ecologische, economische en ergonomische efficiency. Zo ontstaan stoelen en meubels met zeer veel zitcomfort. De verkoop vindt uitsluitend via speciaalzaken plaats en op basis van hun deskundige advisering.
{{metabild4}}
{{metabild5}}
{{metabild6}}
Het merk Bimos: vakkennis, technische deskundigheid en passie voor de beste industrie- en laboratoriumstoelen
Bimos is het toonaangevende merk voor de beste industrie- en laboratoriumstoelen in Europa. Met vakkennis, technische deskundigheid en passie zorgen wij al ruim 50 jaar ervoor dat mensen op elke werkplek productief, gezond en graag zitten. Het merk Bimos omvat zeer gespecialiseerde en hoogwaardige zitoplossingen voor het werk in de productie, in het laboratorium, in schone ruimtes, op ESD-werkplekken en bij staand werken. Wij beschouwen de stoel als schakel tussen mens en productie. Alle zitoplossingen zijn perfect afgestemd op het toepassingsgebied en de individuele ergonomische eisen van het betreffende werk. Hiervoor werken wij met speciale ergonomieconcepten voor industrie en laboratorium. Met kennis, deskundig advies en engagement bieden wij de best mogelijke oplossingen en zorgen voor goed onderbouwde beslissingen. Betrouwbaarheid en snel reageren zijn onze kenmerken - zowel bij de advisering, opleidingen of bemonstering, qua levertijden en bij de after-sales support.
Succesfactoren van het merk Interstuhl
Het leveren van prestaties is vanaf het allereerste begin onafscheidelijk met onze producten verbonden. Dit is het directe gevolg van de compromisloze combinatie van onze drie succesfactoren:
Engineering
Wij combineren technische volwassenheid met innovatie, verrassende en intelligente oplossingen en een compromisloos streven naar kwaliteit. Wij dragen "German Innovation" uit en spreken ons duidelijk uit voor "German Engineering".
Esthetic
Onze esthetiek heet "Esthetic". Het is meer dan alleen uitstekend design. Wij streven naar beleving met alle zintuigen - een alomvattende, innovatieve en ook technisch aantrekkelijke ervaring.
Efficiency
"Met minder resources naar meer performance."
{{metabild7}}
{{metabild8}}
Succesfactoren van het merk Bimos
Bimos staat voor zeer gespecialiseerde zitoplossingen voor industrie en laboratorium. Ons doel is mensen op elke werkplek productief, gezond en graag te laten zitten. Dit doel realiseren wij door passie, oplossingsgericht denken en door het leven centraal in ons werk te stellen.
Oplossingsgericht denken
Oplossingsgericht denken voor hoogwaardige stoelen met maximaal nut voor de klant
Passie
Passie voor zitten, voor advisering en voor de behoeften van onze klanten
Leven
Leven voor gezond, gemotiveerd en verantwoord handelen
Wie de toekomst mede vorm wil geven, heeft sterke partners nodig die hem krachtig ondersteunen
Een Interstuhl
is een belofte.
> 30.000.000

Onze showrooms wereldwijd
Amsterdam / Chicago / Dubai/ Kopenhagen/ Londen / Madrid/ Mexico-Stad/ Wenen / Zürich
Interstuhl Logo