DESIGN & MOTIVATIONExcellent design er altid en erklæring, netop når det handler om en eksklusiv indretning af kontorlokaler. Men en fremragende designet kontorstol har ikke kun stor indflydelse på en virksomheds eller en organisations ansigt udadtil, den har også værdifulde interne effekter for medarbejderne. For jo mere tiltalende arbejdsmiljøet er, desto højere er motivationen. Da mennesker imidlertid intetsteds tilbringer så meget tid som på deres arbejdsplads – og dermed på deres kontorstol – er kravet til et perfekt samspil mellem form, funktion og materialevalg ekstremt højt. Excellent design er slet ikke kun et spørgsmål om en kontorstols udseende, men skal være perfekt gennemtænkt. Lær mere her om betydningen af designet ved udformningen af arbejdspladsen, og lad dig inspirere af VINTAGEis5.


Sats på bæredygtighed - Green Design på kontoret

Det mindretal, der for 20 år siden blev betegnet som "øko-bevidste", udgør i dag en god del af middelklassen, og det har præget en ny livsstil: nemlig Lifestyle of Health and Sustainability (LOHAS). For den nye, bæredygtigt forbrugende middelklasse er det sociale ansvar, der påhviler servicevirksomheder, producenter - og deres egen arbejdsgiver, en selvfølge. For virksomheder betyder det, at investeringer i deres produkters og serviceydelsers miljømæssige og sociale bæredygtighed betaler sig, både nu og i fremtiden – og det gælder også for arbejdsmiljøet i egne rækker.


Læs mereUdformning af arbejdspladsen - derfor er design så vigtigt

Godt design imponerer - især ved udformning af kontorer. Der findes forskellige kriterier, som giver en høj designkvalitet på arbejdspladsen. Det gælder især for det centrale objekt på arbejdspladsen: Kontorstolen

Det første indtryk har en særlig betydning. Det bliver tydeligt, når man ved, at mennesket kun skal bruge en tiendedel af et sekund til at få et første indtryk af en person, der sidder overfor. På denne korte tid fastlægger man sin vurdering af en person eller omgivelserne, hvem man synes er tiltrækkende, sympatisk og tillidsvækkende. Og man beslutter, om man føler sig godt tilpas et sted, og om man gerne vil blive der. Kontorlokaler er altid et vigtigt signal for virksomheder udadtil, som på mange måder kan bidrage til succes.


Læs mereDen gode arbejdsplads: Motivation og anerkendelse

En godt udformet arbejdsplads er et centralt bidrag til medarbejdernes motivation og et tydeligt tegn på anerkendelse. Her er design, sundhed, komfort og mangel på hierarkier de afgørende faktorer. Intet er så motiverende for medarbejderne som et godt udformet arbejdsplads. Og der er intet, som mennesker forbinder mere med deres arbejdsplads, end den stol som de sidder på. Valget af den rigtige kontorstol rummer således et stort potentiale, når det gælder anerkendelse og motivation af medarbejdere.


Læs mereEn prisbelønnet kontorstolefamilie - VINTAGEis5 modtager German Design Award 2017

Godt design på kontoret opvurderer arbejdet. Godt design hjælper ved købsafgørelsen. Godt design er et statement for de mennesker, der bruger en kontorstol. Godt design kan imidlertid også dokumenteres: Hele stolekollektionen VINTAGEis5 modtager udmærkelsen German Design Award Winner 2017. VINTAGEis5 blev skabt for at tildele det siddende arbejde en merværdi. Det var målet at udvikle en kontorstolekollektion, der i højeste grad er attråværdig, som inspirerer, og som giver glæde. Reaktionerne fra de mennesker, der møder VINTAGEis5, dokumenterer gang på gang, at dette forehavende er lykkedes. Desto større er glæden nu over, at den fremragende udformning af VINTAGEis5 også anerkendes af fagverdenen. Hele VINTAGEis5 kollektionen modtog den ansete udmærkelse German Design Award Winner 2017.


Læs mereVolker Eysing - Produktdesigner af VINTAGEIS5

Overbevisningen om at æstetik kun kan opstå, når den både følger en orden og opfylder et formål, har ligget bag udviklingen af den hidtidige konferencestole-familie fra VINTAGEIS5. Designeren Volker Eysing har overført det idemæssige princip om et centralt designelement ved udvidelsen af produktfamilien til hele drejestolsfamilien og har placeret ryglænsvingen i centrum for designudviklingen. Det gennemgående designkoncept giver VINTAGEIS5 en umiskendelig karakter, og innovative funktioner gør drejestolsfamilien endnu mere attraktiv. Forskellige udførelser af ryglænsvarianter og armlæn muliggør en enorm frihed i udformningen. Stoleprogrammet VINTAGEIS5 overbeviser med denne variantrigdom inden for mange anvendelses- og arbejdområder.


Læs mere
Har du andre spørgsmål?
Kontakt os med det samme, og tag plads!