Shuffle

SHUFFLEis1 - Et universelt stolesystem med gæste-, lounge- og barstole

Everything is a remix

Alle organisationer har deres egen arbejdsstil og dermed egne siddebehov. Derfor har SHUFFLE som universelt stolesystem over 1.000 kombinationsmuligheder til gæster, bar og lounge. Disse varianter multipliceres med mange stoffer og farver i høj kvalitet. SHUFFLE giver frihed til udlevelse af personlighed.
Aktuelt udvalg
Skal:
Plastskallen til gæstestole er ergonomisk fleksibel og muliggør, at man kan sidde aktivt-dynamisk.
Stel:
Det klassiske firbenede stel gør SHUFFLE fleksibel og stabelbar i de fleste udførelser.
Med grå baggrund loungestolen SHUFFLEis1 med firbenet træstel og blå, komplet polstring. Skråt bagved barstolen med forkromet, firbenet stel, hvid plastikskal og blå sædepolstring. I forgrunden gæstestolen med sortcoatede meder, hvid plastikskal og blå sæde- og rygpolstring. Nederst til højre finder du en info-knap med yderligere detaljer | by Interstuhl
SHUFFLEis1's seks plastikfarver på blå baggrund. Fra neden: grå, sort, rosa, gul, blå og hvid.
Nederst til højre finder du en info-knap med yderligere detaljer | by Interstuhl
Med blå baggrund et udsnit af loungestolen SHUFFLEis1 set forfra med hvid plastikskal, blå komplet polstring og et udsnit af træbenet. Nederst til højre finder du en info-knap med yderligere detaljer | by Interstuhl
SHUFFLEis1 med hvid plastikskal, blå sædepolstring og sortcoatet firbenet stel stablet foran mørkegrå baggrund. Nederst til højre finder du en info-knap med yderligere detaljer | by Interstuhl

Det, der gør universalstolesystemet til noget særligt

Oplev højdepunkterne ved SHUFFLEis1

Fra elegant og smart til flippet og uhøjtidelig – SHUFFLE har karakter. Og samtidig ser man kun sjældent den samme SHUFFLE to gange. Det er der simpelthen for mange muligheder til med dette universelle stolesystem. Samtidig er alsidigheden, farveglæden og kvalitetsmaterialerne kun nogle af højdepunkterne i det universelle stolesystem.
Hvis du klikker til venstrenedenfor, kan du se, hvad det er, der i detaljen gør SHUFFLEis1 til noget særligt som stole-modulsystem.

Det universelle stolesystem SHUFFLEis1

Oversigt

 • Polstring
  4 selvstændige polstervarianter: Sædepolster, dobbelt polster til sæde og ryg på gæstestolens sædeskal, indvendigt polster (til lounge-sædeskallen), komplet polstring; fås også upolstret
 • Sædeskal
  Gæste-, lounge- og bar-sædeskal, kvalitetsplast, 6 forskellige farver, attraktiv højglansoverflade på bagsiden
 • Stel
  8 metalstel i forkromet, hvid eller sort coating, poleret fodkryds, 2 træstel, 5 stabelbare stel
 • Valgmuligheder
  Ring-armlæn af metal med forkromning, hvid eller sort coating, armlæn til rækkesamling og ekstra stabelbarhed, rækkesamling uden armlæn, plast- og filtglidere til bløde og hårde gulve
Lounge-kontorstolen SHUFFLEis1 med firbenet, sortcoatet fod- og drejekryds, hvid plastikskal og blå komplet polstring nummereret fra et til fire. Nummer et er vist på polstringen, nummer to på sædeskallen, nummer tre på stellet og nummer fire på drejekrydset | by Interstuhl

Universalstolen i praksis

En berigelse for alle lokaler: SHUFFLEis1

Uanset om det er en bar, et gæsteområde eller en lounge – uanset om det er til møder og kurser, til cafeteria, kantine eller venteområder – uanset om det skal være gedigent ædelt eller progressivt livligt – SHUFFLE har mange ansigter. Men en ting har de alle sammen til fælles: De giver frihed og individualitet i ethvert lokale.

Oplev en verden af farver:
{{Img_04_1_alt}} {{Img_04_2_alt}} {{Img_04_3_alt}} {{Img_04_4_alt}} {{Img_04_5_alt}} {{Img_04_6_alt}}

SHUFFLEis1

Kollektionsoversigt

 
 
Interstuhl lægger stor vægt på kvalitet og bæredygtighed. Vi er overbevist om vores produkters lange holdbarhed. Derfor giver vi 10 års garanti på alle Interstuhl-produkter og alle reservedele – også på gasfjedre og mekanik.
Med mærket 'Schadstoff geprüft' certificerer TÜV Rheinland kontrol og regelmæssig overvågning af, at vores produkter er ufarlige, når det gælder emissioner og skadelige stoffer. Grundlaget for disse undersøgelser er de strenge bestemmelser i emissionsretningslinjerne for polstermøbler (2 PfG S 0121/03.13).
Mærket GS står for 'testet sikkerhed' og bekræfter, at produkterne er egnet i henhold til produktsikkerhedsloven. Det testes, om produkterne er i overensstemmelse med de foreskrevne krav til garanti for beskyttelse af personers sikkerhed og sundhed. Alle vores produkter er selvfølgelig GS-mærkede.
Gæstestol SHUFFLEis1 med firbenet træstel, sæde- og rygpolstring i blå | by Interstuhl

SU163

Fire ben, træ
Flere detaljer
Gæstestol SHUFFLEis1 med sortcoatet firbenet stel og hvid plastikskal upolstret | by Interstuhl

SU111

Fire ben, stabelhøjde 5 stk. (Ikke stabelbar med ringarmlæn)
Flere detaljer
Barstol SHUFFLEis1 med meder og sortcoatet stel samt blå komplet polstring | by Interstuhl

SU234

Meder stel, stabelhøjde: 4 stk
Flere detaljer
Gæstestol SHUFFLEis1 med meder, sortcoatet stel og hvid plastikskal | by Interstuhl

SU131

Meder stel, stabelhøjde 5 stk. (Kun stabelbar uden armlæn)
Flere detaljer
Gæstestol SHUFFLEis1 med sortcoatet, firbenet stel og blå komplet polstring | by Interstuhl

SU114

Fire ben, stabelhøjde: 5 stk (Ikke stabelbar med ringarmlæn)
Flere detaljer
Barstol SHUFFLEis1 med firbenet træstel og hvid plastikskal upolstret | by Interstuhl

SU261

Fire ben, træ
Flere detaljer
Gæstestol SHUFFLEis1 med sortcoatet pyramidestel, hvid plastikskal og blå sædepolstring | by Interstuhl

SU172

Pyramide Stel
Flere detaljer
Gæste-kontorstol SHUFFLEis1 med firbenet, sortcoatet fod- og drejekryds og blå sæde- og rygpolstring | by Interstuhl

SU143

Konferencestol med firebenet fodkryds
Flere detaljer
Loungestol SHUFFLEis1 med firbenet træstel, hvid plastikskal og blå sædepolstring | by Interstuhl

SU362

Fire ben, træ
Flere detaljer
Gæste-kontorstol SHUFFLEis1 med firbenet, sortcoatet fod- og drejekryds, hvid plastikskal og blå sædepolstring | by Interstuhl

SU142

Konferencestol med firebenet fodkryds
Flere detaljer
Lounge-kontorstol SHUFFLEis1 med firbenet, sortcoatet fod- og drejekryds, hvid plastikskal og blå komplet polstring | by Interstuhl

SU346

Konferencestol med firebenet fodkryds
Flere detaljer
{{Img_05_SU354_alt}}

SU354

Konferencestol med fembenet fodkryds
Flere detaljer
{{Img_05_SU272_alt}}

SU272

Fire ben
Flere detaljer
{{Img_05_SU371_alt}}

SU371

Pyramide Stel
Flere detaljer
{{Img_05_SU122_alt}}

SU122

Freischwinger, stabelhøjde: 5 stk. (Ikke stabelbar med ringarmlæn)
Flere detaljer

SHUFFLEis1

Den komplette kollektion

Materialer og farver

Høj kvalitet og alsidighed

Med SHUFFLE drejer alt sig om personlighed. Den kan være lige så forskellig, som de organisationer og mennesker, der bruger den. Det gælder ikke kun det modulsystem, som SHUFFLE kan konfigureres med. Også de mange materialer, betræksstoffer og farver gør det muligt at udtrykke individualitet og karakter. Det gør SHUFFLE til formidler af emotioner og ambassadør for din egen stil. Og samtidig står hver eneste detalje for kvalitet. Det gør det muligt for SHUFFLE altid at udstråle høj kvalitet og samtidig være så alsidig.
Oplev en verden af farver:
{{Img_08_1_alt}} {{Img_08_2_alt}} {{Img_08_3_alt}} {{Img_08_4_alt}} {{Img_08_5_alt}} {{Img_08_6_alt}}
Designeren af SHUFFLEis1, Martin Ballendat, sidder smilende på en stol og støtter hovedet med sin hånd. Han har jeans på, en skjorte og ovenover en læderjakke.

SHUFFLEis1 Designer

Martin Ballendat

Jeg er mest fascineret af ideen om at reducere en ergonomisk stoleserie til et økonomisk og konstruktionsmæssigt minimum. En ergonomisk korrekt udformet plastikskal repræsenterer i sidste ende den mest reducerede og samtidig mest komfortable form for siddemulighed. Denne perfekte skalform udgør selve nerven i SHUFFLE. En gennemtænkt geometri kombineret med hightech-plastik-teknologi gør samtidig skallen dynamisk og fleksibel. Det betyder, at både skal og stel danner et multifunktionelt og meget anvendeligt produkt i høj kvalitet, som kan anvendes inden for stort set ALLE områder både som kontorstol og som objekt. Og SHUFFLE fås som modulsystem med forskellige stelformer, så den kan integreres i alle rumdesign. Det er dejligt, at denne dna kunne omsættes til en stoleserie med lounge-, bar- og objektskaller!

Bæredygtighed

Vi tager ansvar

Beskyttelsen af naturens ressourcer begynder ved SHUFFLE allerede med produktdesignet. For det første er materialebehovet kraftigt reduceret. For det andet er ca. 20% af vores materialer genvundne. Vi undlader i videst muligt omfang at bruge kompositmaterialer og opnår således med SHUFFLE en genvindingsværdi på 98%. For at reducere affaldsmængden bruger vi let emballage. Men det er kvaliteten, der har den største effekt på en stols bæredygtighed. Det, der ikke går i stykker, skal ikke udskiftes og forbruger heller ingen ressourcer.
Omkring barstolen med blå sæde- og rygpolstring og firbenet træstel slynger sig et illustreret grønt blad. Stænglen snor sig cirkelformet omkring stolen, og bladet læner sig mod bagsiden af rygpolstringen.
Produktinformationer & downloads

Har du spørgsmål?

John Lauritsen
Head of Sales Office Scandinavia
{{Help_2_Name2}}
{{Help_3_Funktion2}}
{{Help_2_Name3}}
{{Help_3_Funktion3}}
{{Help_2_Name4}}
{{Help_3_Funktion4}}
Phone: +45 32529740{{Help_4_Telefon_Nr2}}{{Help_4_Telefon_Nr3}}{{Help_4_Telefon_Nr4}}
E-Mail: J.Lauritsen@interstuhl.com {{Help_5_Mail2}}{{Help_5_Mail3}}{{Help_5_Mail4}}