LEMONIS5 & LIMEIS5 RUIMTES EEN NIEUW GEZICHT GEVEN

Of het nu om de lounge, eetkamer of het kantoor gaat: de clubfauteuil LEMONIS5 en de barkruk LIMEIS5 staan voor veelzijdigheid en inspiratie. Zij bieden maximale vrijheid bij de modulaire uitvoering - en bevorderen zo nieuwe creatieve communicatiezones. LEMONIS5 & LIMEIS5 overtuigen evenzeer als los meubelstuk én als deel van een geweldig harmoniërend duet. Door de karakteristieke scheiding van zit- en rugkussen zijn veel combinaties van bekledingen en kleuren mogelijk.


Avete ulteriori domande?

Ihr Ansprechpartner

Dennis Koch
Klantondersteuning

Hotline: +49 7436 871-142 kundensupport@interstuhl.de

Nieuwe impulsen door klassieke elegantie

LEMONIS5 verbindt een tijdloos design met levendige dynamiek. De gevarieerde clubfauteuil is veelzijdig te gebruiken en leverbaar met een fraai aluminium voetkruis of elegant houten frame. Als optie is de LEMONIS5 met een aangenaam, activerend kantelmechanisme uitgerust. Hierdoor kan de clubfauteuil naast de klassieke divanhoogte ook voor gebruikelijke tafelhoogtes ingesteld worden.


Hebt u vragen?
Belt u ons dan op! +31 (0) 71 581 24 00

Flexibel, attractief en altijd op het juiste niveau:

De in hoogte verstelbare barkruk LIMEIS5 combineert moderne vormgeving met slimme technische eigenschappen: die karakteristieke voetsteun onderstreept de vloeiende vorm van de kruk. De subtiel geïntegreerde handgreep in de stoel zorgt voor comfortabel en gemakkelijk transport.


Nu meer over LEMONIS5 & LIMEIS5 te weten komen!

Interstuhl Logo