{{Img_01_2_alt}}

OMDEFINER DINE RUM

DIN STOL. ET STATEMENT.

Et rum er meget mere end bare et sted. Det kan være et klangrum for din personlighed. Et udtryk for individualitet, uafhængighed og ambitioner. Med stolene i BLCK.-serien sender du et statement – om det, der er vigtigst for dig på arbejdet.

BLCK.Quality

BLCK.Creativity

BLCK.Elegance

BLCK.Strength

BLCK.Eternity

BLCK.Message

BLCK.Simplicity

BLCK.Inspiration

BLCK.Status

BLCK.Premium

BLCK.Perfection

BLCK.

Oversigt

  • 7 konfigurerbare kollektioner, alle i sort
  • Den helt rigtige stol til enhver anvendelse
  • Helt sort design – ned til mindste detalje
  • Fremragende forarbejdning af materialer i høj kvalitet
  • Komfortabel og ergonomisk siddeoplevelse
  • Intuitiv betjening
  • Bæredygtig og robust konstruktion Made in Germany
{{Img_03_alt}}

I PRAKSIS

BLCK. ANVENDELSESMULIGHEDER

BLCK.-serien har lige så mange forskellige anvendelsesmuligheder som det antal stole, serien består af. Uanset om der er tale om store mødelokaler, en foyer eller et kontor – med BLCK. slår du den rette tone an.

Du finder planlægningsdata og -ideer, zoneinddelingseksempler og yderligere inspiration under Interstuhl Splaces

BLCK.DESIGN

Sort udtrykker fravær af lys og reducerer designet til dets rene form, hvor det kan opbygges. Det skaber klarhed og synlig perfektion. Sort appellerer til sanser, som ellers maskeres af farver. Haptik, lugt og samspillet mellem lys og objekt kan genskabes på en helt ny måde. Sort er tidløst og passer altid ind. Det er sådan, ikoner bliver skabt eller genfortolket. Når sort er designfilosofien, bliver enkelhed et statement. Det er ikke uden grund, at sort er de visionæres farve.

BLCK.

INKLUDEREDE KOLLEKTIONER

 
 
Interstuhl lægger stor vægt på kvalitet og bæredygtighed. Vi er overbevist om vores produkters lange holdbarhed. Derfor giver vi 10 års garanti på alle Interstuhl-produkter og alle reservedele – også på gasfjedre og mekanik.
Mærket fra TÜV Rheinland står for kvalitet samt sikkerhed for menneske, teknik og miljø. Uafhængige eksperter tester produkter fra alle brancher, når det gælder effektivitet, tilfredshed og ergonomi - og når det gælder enkel anvendelse. Dermed kan man tilbyde vigtig hjælp til at træffe beslutninger, når man skal vælge produkter.
Mærket GS står for 'testet sikkerhed' og bekræfter, at produkterne er egnet i henhold til produktsikkerhedsloven. Det testes, om produkterne er i overensstemmelse med de foreskrevne krav til garanti for beskyttelse af personers sikkerhed og sundhed. Alle vores produkter er selvfølgelig GS-mærkede.
JOYCEis3 JC216 - Medium kontorstol
FlexGrid
(armlæn som tilvalg)

JOYCEis3

Medium kontorstol FlexGrid (armlæn som tilvalg)
Flere detaljer
MONOis1 MO100 - Plaststol,
fire ben, upolstret,
universalglidere
stabelhøjde 5 stk.

MONOis1

Plaststol, fire ben, upolstret, universalglidere stabelhøjde 5 stk.
Flere detaljer
PUREis3 PU213 - Medium kontorstol
med netryg

PUREis3

Medium kontorstol med netryg
Flere detaljer
SHUFFLEis1 SU344 - Konferencestol
med firebenet fodkryds

SHUFFLEis1

Konferencestol med firebenet fodkryds
Flere detaljer
Silver 362S - Høj kontorstol 
med synkron mekanisme

Silver

Høj kontorstol med synkron mekanisme
Flere detaljer
UPis1 100U - Taburet

UPis1

Taburet
Flere detaljer
VINTAGEis5 32V4 - Kontorstol høj med
integreret nakkestøtte,
sæde og ryg polstret
management polstring ,
komfortsæde

VINTAGEis5

Kontorstol høj med integreret nakkestøtte, sæde og ryg polstret management polstring , komfortsæde
Flere detaljer

Bæredygtighed

VI TAGER ANSVAR

Arbejds- og livsmiljøet udgør for os en uadskillelig enhed. Vi ser det som vores opgave at være aktive aktører for at bevare en verden i balance: socialt, økonomisk, kulturelt og økologisk. Vi ønsker at efterlade et økonomisk, økologisk og socialt intakt miljø til vores børn og børnebørn. For at opnå dette engagerer vi os inden for børne-, ungdoms- og ældreområdet samt i arbejdet med mennesker med handicap. Vi ønsker med innovative produkter i forbindelse med vores Active Sitting Solutions helt konkret at yde et bidrag til menneskets sundhed ved at sørge for en dynamisk siddeadfærd i bevægelse. Hvis du vil vide mere, kan du downloade vores bæredygtighedsrapport.
Der Blaue Engel er verdens mest kendte kontrolmærke. I 40 år har juryen for miljømærket, det tyske ministerium for miljø, naturbeskyttelse og reaktorsikkerhed, det tyske miljødepartement samt RAL gGmbH mærket produkter og serviceydelser, som er særligt miljø- og klimavenlige. Interstuhl lægger stor vægt på kvalitet og bæredygtighed. Vi er overbevist om vores produkters lange holdbarhed. Derfor giver vi 10 års garanti på alle Interstuhl-produkter og alle reservedele – også på gasfjedre og mekanik. TÜV Rheinland har siden 2007 uddelt LGA-testmærket 'Schadstoff geprüft'. Kun produkter, som uden problemer opfylder kravene til emissioner og skadelige stoffer, kan få mærket. Slutprodukterne kontrolleres endvidere ved hjælp af stikprøver efter testen for at garantere, at kriterierne også overholdes på langt sigt. Level-certificeringen er Europas første udmærkelse for bæredygtighed inden for kontor- og objektmøbelbranchen. Mærket tager hensyn til den europæiske lovgivning, Green Public Procurement samt EU-direktiverne for cirkulær økonomi. I centrum står emnerne 'Materiale', 'Energi og atmosfære', 'Menneskets og økosystemets sundhed' og 'Socialt ansvar'.
{{Img_11_alt}}

Har du spørgsmål?

John Lauritsen
Head of Sales Office Scandinavia
{{Help_2_Name2}}
{{Help_3_Funktion2}}
{{Help_2_Name3}}
{{Help_3_Funktion3}}
{{Help_2_Name4}}
{{Help_3_Funktion4}}
Phone: +45 32529740{{Help_4_Telefon_Nr2}}{{Help_4_Telefon_Nr3}}{{Help_4_Telefon_Nr4}}
E-Mail: J.Lauritsen@interstuhl.com {{Help_5_Mail2}}{{Help_5_Mail3}}{{Help_5_Mail4}}