{{Img_01_2_alt}}

REDEFINE YOUR SPACES

YOUR CHAIR. A STATEMENT.

Een ruimte is zoveel meer dan alleen een locatie. Het kan een ruimte zijn die echt je persoonlijkheid weerspiegelt.Een uitdrukking van individualiteit, onafhankelijkheid en ambitie. Met de BLCK. stoelen maak je een statement - Straal uit voor wat voor jou het belangrijkste is op het werk.

BLCK.Quality

BLCK.Creativity

BLCK.Elegance

BLCK.Strength

BLCK.Eternity

BLCK.Message

BLCK.Simplicity

BLCK.Inspiration

BLCK.Status

BLCK.Premium

BLCK.Perfection

BLCK.

Snel overzicht

  • 7 configureerbare collecties, allemaal in zwart
  • Voor elke toepassing de juiste stoel
  • Volledig zwart design - tot in het kleinste detail
  • Uitstekende afwerking en hoogwaardige materialen
  • Comfortabel en ergonomisch zitten
  • Intuïtieve bediening
  • Duurzaam geproduceerd met een lange levensduur Made in Germany
{{Img_03_alt}}

IN PRACTICE

BLCK. APPLICATIONS

De gebruiksmogelijkheden van BLCK. zijn even veelzijdig als de stoelen zelf. Van vergaderruimte tot foyer of je kantoor - met BLCK. zet je de juiste toon.

Planningsgegevens en -ideeën, zoneringsvoorbeelden en andere inspiratie vindt u bij Interstuhl-Splaces

BLCK.DESIGN

Zwart is de afwezigheid van licht. Het reduceert een ontwerp tot zijn vorm en verheft het daardoor. Het schept helderheid en maakt perfectie zichtbaar. Zwart spreekt zintuigen aan die anders door kleur worden overstemd. Aanraking, geur en de interactie tussen licht en objecten kunnen in een heel nieuw licht worden ervaren. Zwart is tijdloos en past altijd. Zo worden iconen gecreëerd of opnieuw geïnterpreteerd. Als zwart een designfilosofie is, wordt eenvoud een statement. Zwart is niet voor niets de kleur van visionairs.

BLCK.

INCLUDED COLLECTIONS

 
 
Kwaliteit en duurzaamheid staan bij Interstuhl hoog in het vaandel. Wij zijn overtuigd van de lange levensduur van onze producten. Daarom geldt de garantie van 10 jaar voor alle Interstuhl-producten en alle onderdelen – ook voor gasveren en mechanismen.
Het TÜV Rheinland-keurmerk staat voor kwaliteit en veiligheid van mens, techniek en milieu. Onafhankelijke experts testen producten uit alle sectoren niet alleen op efficiëntie, tevredenheid en ergonomie, maar ook op gebruiksgemak. Op deze manier kan een belangrijke beslissingsondersteuning worden geboden bij de productkeuze.
Het GS-keurmerk staat voor
JOYCEis3 JC216 - draaistoel middelhoog,
FlexGrid
(armleggers optioneel)

JOYCEis3

draaistoel middelhoog, FlexGrid (armleggers optioneel)
Meer informatie
MONOis1 MO100 - kunststof stoel,
vierpoots, ongestoffeerd,
universele glijder
stapelbaar: 5 stuks

MONOis1

kunststof stoel, vierpoots, ongestoffeerd, universele glijder stapelbaar: 5 stuks
Meer informatie
PUREis3 PU213 - draaistoel,
rugleuning netbespanning

PUREis3

draaistoel, rugleuning netbespanning
Meer informatie
SHUFFLEis1 SU344 - draaistoel,
vierteens voetkruis

SHUFFLEis1

draaistoel, vierteens voetkruis
Meer informatie
Silver 362S - draaifauteuil 
hoog

Silver

draaifauteuil hoog
Meer informatie
UPis1 100U - kruk

UPis1

kruk
Meer informatie
VINTAGEis5 32V4 - draaifauteuil hoog, 
zitting en rugleuning, 
gestoffeerd, luxe comfort kussens,
geïntegreerde hoofdsteun

VINTAGEis5

draaifauteuil hoog, zitting en rugleuning, gestoffeerd, luxe comfort kussens, geïntegreerde hoofdsteun
Meer informatie

Duurzaamheid

WE TAKE RESPONSIBILITY

Onze werk- en leefomgeving zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij zien het dan ook als onze taak om een actieve bijdrage te leveren aan een harmonieuze wereld: maatschappelijk, economisch, cultureel en ecologisch. We willen onze kinderen en kleinkinderen een gezonde economische, ecologische en maatschappelijke leefomgeving nalaten. Hiertoe zetten we ons in voor het welzijn van kinderen, jongeren en ouderen en voor de arbeidsparticipatie van mensen met een beperking. Met innovatieve producten op het gebied van Active Sitting Solutions willen we concreet bijdragen aan de gezondheid van mensen door een beweeglijk en dynamisch zitgedrag mogelijk te maken. Voor meer informatie kun je ons duurzaamheidsverslag downloaden.
De Blauwe Engel is het bekendste keurmerk ter wereld. Sinds 40 jaar bekronen de jury inzake milieukenmerken, het Bondsministerie voor Milieu, Natuurbehoud en Nucleaire Veiligheid, het federaal milieuagentschap en de RAL gGmbH producten en diensten die bijzonder milieu- en klimaatvriendelijk zijn. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij Interstuhl hoog in het vaandel. Wij zijn overtuigd van de lange levensduur van onze producten. Daarom geldt de garantie van 10 jaar voor alle Interstuhl-producten en alle onderdelen – ook voor gasveren en mechanismen. Het LGA-keurmerk 'Schadstoff geprüft' (= getest op schadelijke stoffen) wordt sinds 2007 door TÜV Rheinland toegekend. Het keurmerk wordt alleen toegekend aan producten die perfect voldoen aan de hoge eisen op het gebied van emissies en schadelijke stoffen. De eindproducten worden na de inspectie bovendien steekproefsgewijs gecontroleerd om de naleving van de criteria op lange termijn te garanderen. De LEVEL-certificering is de eerste pan-Europese onderscheiding voor duurzaamheid in de kantoor- en contractmeubelindustrie. Het keurmerk houdt rekening met de Europese wetgeving, het Green Public Procurement en de EU-richtlijnen inzake recyclingmanagement. De focus ligt op 'Materialen', 'Energie en Atmosfeer', 'Gezondheid van Mens en Ecosysteem' en 'Sociale Verantwoordelijkheid'.
{{Img_11_alt}}

ADVIES NODIG?

We helpen u graag!
{{Help_2_Name2}}
{{Help_3_Funktion2}}
{{Help_2_Name3}}
{{Help_3_Funktion3}}
{{Help_2_Name4}}
{{Help_3_Funktion4}}
Phone: +31 71 581 2400{{Help_4_Telefon_Nr2}}{{Help_4_Telefon_Nr3}}{{Help_4_Telefon_Nr4}}
E-Mail: verkoop@interstuhl.nl {{Help_5_Mail2}}{{Help_5_Mail3}}{{Help_5_Mail4}}