Global kundenærhed
Interstuhl    27.09.2021     19299

Global kundenærhed

Mærk materialerne, se farvernes effekt, oplev unikke rumlige verdener – selvom vi befinder os i digitaliseringens tidsalder, er det stadig vigtigt at kunne se produkterne i brug opleve dem med alle sanser. Også personlig rådgivning er en uundværlig del af en professionel serviceportefølje. Derfor satser vi på at være tæt på vores kunder i hele verden.

Fra Tieringen over Frankfurt, Wien, Madrid, Milano, London, Amsterdam og København til Dubai – og nu også Paris og Hamborg – i hver af disse byer findes et showroom fra Interstuhl. Hvert enkelt udstillingslokale inspirerer med sin egen flair og repræsenterer med sin helt egen charme mærket Interstuhl.

Siden 2020 har næsten alle showrooms fået nyt design og er blevet indrettet med nye produkter. En stor del af ombygningen har bestået i integrationen af zoneinddelingskonceptet og det nye kompetenceområde Splaces. Med Splaces udvider vi vores design- og planlægningskompetencer til komplette rum og komplette moderne kontorlandskaber. I vores nydesignede udstillingslokaler viser vi vores produkter i forskellige anvendelsesscenarier med fokus på fremtidsorienteret arbejde. De fungerer som inspiration for nye kontorkoncepter og moderne arbejdsuniverser.

,,

"Vores showrooms repræsenterer mærket hele vejen igennem, skaber identitet og skaber et fundament for adfærd og udtryk. I hvert af vores showrooms skaber vi et inspirerende miljø og mødested for arkitekter, fagfolk, planlæggere og designere".

Sabine Geiser, Graphic and Interior Design Interstuhl

 
 

I forbindelse med planlægningen tog vi højde for både arkitekturen og showroomets placering. Produkterne blev placeret de rigtige steder i den rigtige belysning og understreger derved rummenes individuelle karakter. Farvevalget og samspillet mellem de forskellige materialer afrunder helhedsindtrykket på en stemningsfuld måde.

,,

"Showroomet i Wien er et af Interstuhls arkitektonisk mest interessante udstillingslokaler, da bygningen tidligere husede en gammel brødfabrik. Og det ser man stadig i dag. For eksempel ses stålbjælker eller murstensvægge fra 1800-tallets industrielle arkitektur. Det gamle møder det nye, en traditionel skal med en moderne kerne - denne interaktion påvirker de besøgende på sin helt egen måde, og det er præcis, hvad der definerer stilen i dette showroom''.

Marc Lehmann, salgschef Interstuhl Europa

 

,,

"Vi har et HUB-landskab i hjørnet, hvor solen står op. Netop der kommer farverne til deres ret, og kombinationen af læder og stof med de sorte stel, gulvtæppet og belysningen giver et unikt helhedsbillede, som alle besøgende kommenterer og forsøger at efterligne, når de kommer hjem. Vi ønskede at skabe et nyt showroom, der kunne inspirere alle besøgende til at finde den helt rigtige HUB-indretning, og det er lykkedes os".

Brian Dowling Director GCC Interstuhl om showroomet i Dubai

 


377


          


UndersøgelsePDF download


Har du nogen spørgsmål?

Phone: (+)45 32529740
E-Mail: office.scandinavia@interstuhl.com