APK voor stoelen
 
 
 
Interstuhl NL & BE volgt haar stoelen. Van begin tot eind is zij trots op de optimale prestaties die de stoelen leveren. Met de tijd wordt de techniek achter de stoelen steeds uitgebreider. Een technische APK van de stoelen in het 3e, 6e en 8e jaar van het gebruik is dan ook een eerlijk advies van Interstuhl NL & BE. Zo weet u zeker dat uw bureaustoel jaren lang optimaal functioneert.
 
De service specialisten van Interstuhl NL & BE voeren deze technische APK uit op afspraak. U kunt te allen tijde de APK aanvragen. Interstuhl NL & BE adviseert om de APK direct bij aankoop van de stoel(en) aan te schaffen. Zij maken dan met u een afspraak om de onderhoudscheck in het 3e, 6e en 8e jaar uit te voeren en heeft u er verder geen omkijk naar.
 
Tijdens de technische APK keuring checkt de service specialist alle bewegende onderdelen en smeren deze in indien nodig. Mits nodig voeren zij kleine reparaties uit. Onderdelen die – in de garantieperiode – versleten zijn, worden kosteloos vervangen.
 
Wilt u meer weten over deze service? Neemt u gerust contact op via service@interstuhl.nl en de specialisten helpen u graag verder.
 
 
 

Heb je nog vragen?

Phone: (+)31 7158 12400
E-Mail: verkoop@interstuhl.nl
Interstuhl Logo