APK voor stoelen
 
 
 
 

APK voor stoelen

De technieken op onze stoelen worden met de jaren steeds uitgebreider en innovatiever. De bewegende delen hebben onderhoud nodig om gedurende de levensduur goed te kunnen functioneren. Om je volledig te ontzorgen, de stoel in topconditie te houden en eventuele defecten aan de stoel te voorkomen, bieden wij de technische APK aan. We doen een onderhoudsbeurt waarin we alle bewegende onderdelen checken en insmeren. Ook voeren we kleine reparaties uit. Onderdelen die – in de garantieperiode – versleten zijn, worden kosteloos vervangen. Onderhoud draagt bij aan een langere levensduur!

De service specialisten van Interstuhl NL & BE voeren deze technische APK uit op afspraak. Je kunt te allen tijde de APK aanvragen.

Bij projecten vanaf 25 stuks is er de mogelijkheid om het ontzorgingspakket aan te schaffen, zo ben je in één keer verzekerd van 10 jaar gezond zitten! Wij plannen namelijk een afspraak om de onderhoudscheck in het 3e, 6e en 8e jaar uit te voeren en heb je er verder geen omkijk naar. Zo weet je zeker dat jouw bureaustoel jaren lang optimaal functioneert. De duur van de garantie voor Interstuhl bureaustoelen bedraagt 10 jaar.

Wat je kunt verwachten bij het ontzorgingspakket:

Wil je meer weten over deze service? Neem gerust contact op via service@interstuhl.nl en de specialisten helpen je graag verder.

Heb je nog vragen?

Phone: (+)31 7158 12400
E-Mail: verkoop@interstuhl.nl
Interstuhl Logo