Cleaning

 

 

Cleaning

Medewerkers zitten dagelijks vele uren op hun bureaustoel. Door dit intensieve gebruik worden de stoelen vies: zichtbaar én onzichtbaar. Juist het vuil dat niet meteen zichtbaar is kan grote consequenties hebben. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt namelijk dat al na korte tijd verschillende soorten bacteriën zich kunnen nestelen op een stoel. Zij kunnen onder andere luchtweginfecties veroorzaken. Ook zitten er fijnstof, huisstofmijt en andere mogelijk schadelijke micro-organismen in de kussens. Ons advies is dan ook om stoelen zeker elke 2 à 3 jaar intensief, micro-bacteriologisch te laten reinigen. Zo voorkom je potentiële gezondheidsklachten zoals irritaties aan de luchtwegen en allergieën.

 

Hoe gaan we te werk?

De stoelen worden eerst gestofzuigd met een krachtige stofzuiger, zichtbare vlekken worden voorbehandeld en waar mogelijk direct verwijderd. Daarna wordt de bekleding met reinigingsmiddel ingewreven. Met een speciale machine voeren we een dieptereiniging uit, waarbij de stof wordt gereinigd zonder het kussen eronder té nat te maken. Ook de kunststof en stalen delen worden schoongemaakt. Als laatste wordt de stoel ingespoten met een speciale antibacteriële coating.

Na reiniging is het meubilair al na enkele uren weer bruikbaar. Dat is natuurlijk prettig! Maar nog beter is het dat door deze korte droogperiode bacteriën geen kans hebben om zich opnieuw te nestelen. Kortom; een relatief eenvoudige manier om potentieel ziekteverzuim op de werkvloer te voorkomen of verlagen. Uiteraard verzorgt Interstuhl NL & BE deze cleaning ter plekke en komen zij naar je toe wanneer het schikt.


Wat levert het op?

- een schone en gezonde werkomgeving

- de stoelen zijn weer representatief

- minder verspreiding van fijnstof in het kantoor

- verlenging van de levensduur, een duurzame keuze!

 

Wil je meer weten over deze service? Neem contact op via service@interstuhl.nl en we helpen je graag verder.

 

 

 

Heb je nog vragen?

Phone: (+)31 7158 12400
E-Mail: verkoop@interstuhl.nl
Interstuhl Logo