INTERSTUHL LEASE

EEN GOEDE WERKPLEK VERDIENT IEDEREEN

Op zoek naar een ergonomische werkplek? Check onze perfecte werkplekken voor iedere situatie. Voor een vast bedrag per maand huur je een bureaustoel en/of bureau bij Interstuhl Lease.

KWALITEITSPRODUCTEN KUNNEN LANGER MEE DAN DAT JIJ ZE NODIG HEBT.

Voor een vast bedrag per maand huur je een PURE of EVERY mét of zonder verstelbaar bureau. Met Interstuhl Lease draag jij je steentje bij aan de circulaire economie. Wij verzorgen je werkplek, zodat jij je kunt focussen op jouw business.

1. Aanmelden

Wil je niet meer in het bezit zijn, maar wel gebruik kunnen maken van een comfortabele, ergonomische werkplek? Meld je dan eenvoudig en snel aan via het Interstuhl lease aanmeldformulier. Zo ben je weer een stap dichter bij jouw duurzame werkplek

2. Checken

Geen kleine lettertjes voor jou, geen kleine lettertjes voor ons. Met een kleine check van je gegevens en je vooruitbetaling zetten wij het proces van jouw duurzamere kantoor in werking!

3. Bezorgen

Op werkdagen wordt jouw werkplek op elke locatie in Nederland bezorgd. Geïnstalleerd en wel kan jij je verder focussen op jouw business. En dat terwijl je écht lekker werkt aan een circulaire werkplek.

4. Ontzorgen

Met onze ontzorg-service nemen we je alles uit handen als het gaat over je werkplek. Van het bezorgen, het installeren, het ophalen en het schoonmaken zodat het door kan naar de volgende gebruiker.

Een bureaustoel of werkplek huren voor de
korte of lange termijn?

Met Interstuhl kwaliteitsproducten verzorgen wij je werkplek, zodat jij je kunt focussen op jouw business.


PUREis3

ZITTING

Hoogte: 42 t/m 52 cm
Breedte: 51,5 cm
Diepte: 42 mm

TOTAAL

Hoogte:112 cm
Breedte: 65,5 cm
Diepte: 54,5 cm


Bureau zwart

Hoogte: 62,5 t/m 127 cm (elektrisch verstelbaar)
Breedte: 80 cm
Lengte: 160 cm
Bladdikte: 2,5 cm


EVERYis1

ZITTING

Hoogte: 42 t/m 54 cm
Breedte: 52 cm
Diepte: 45 mm

TOTAAL

Hoogte: 113 cm
Breedte: 68,5 cm
Diepte: 59,5 cm

Korte termijn

De minimale huurtermijn is 3 maanden, na die periode is je abonnement maandelijks op te zeggen en halen we de stoel en/ of het bureau weer bij je op.

 • Vanaf 1 stuk
 • Vanaf 3 maanden
 • Vanaf € 19,- per maand
 • Afname: Stoelen en/of bureaus
Korte termijn


lange termijn

Als je kiest voor een lange termijn abonnement, kies je zelf de looptijd. Zowel de looptijd als het aantal stoelen staan vanaf aanmelding vast. Daardoor profiteer je van een vaste, lage prijs per maand.

 • Vanaf 25 stuks¸
 • Vanaf 24 maanden
 • Vanaf € 7,- per maand
 • Afname: in overleg
lange termijn

Korte termijn. Hoe werkt het?

Het aanbod bestaat uit twee bureaustoelen van Interstuhl en twee bureaus. Voor elk wat wils!

Stoelen
PUREIS3 is een bureaustoel die ook in iedere werkomgeving zeer gebruiksvriendelijk is. Geen knoppen, dus automatisch goed zitten. Alleen de individuele instelling van de zithoogte is voldoende om een actieve, dynamische en driedimensionale zitting te ervaren.

EVERYIS1 is een traditionele bureaustoel met moderne looks. De bureaustoel biedt vele instellingen die goed zitten bevorderen. De netbespanning zorgt voor een luchtig geheel.

Je huurt de PUREIS3 bureaustoel voor €25,- per maand. De EVERYIS1 bureaustoel is nog voordeliger, slechts €19,- per maand. Dat is slechts 12 cent per werkuur! Wist je dat dat 3x goedkoper is dan een kop koffie op kantoor?

Bureau
We hebben een zeer degelijk elektrisch verstelbaar zitsta-bureau van het merk Assmann. Het zwarte bureau biedt een ruime werkplek met elektrificatie in het tafelblad (formaat is 160 x 80 cm). Je huurt er al 1 voor €55,- per maand.

Huurtermijn
De minimale huurtermijn is 3 maanden, na die periode is je abonnement maandelijks op te zeggen en halen we de stoel en/ of het bureau weer bij je op. Met oog op duurzaamheid worden de meubels keer op keer ingezet na een grondige inspectie, schoonmaak- en onderhoudsbeurt. De producten functioneren perfect, maar het kan zijn dat er gebruikerssporen te zien zijn.

Interesse voor korte termijn verhuur?
Vul het aanmeldformulier in en ontvang een offerte op maat voor jouw organisatie.

AANMELDFORMULIER INTERSTUHL LEASE

Korte Termijn


We leveren op elke locatie binnen Nederland. Alle prijzen zijn exclusief btw.

Klik hieronder de producten aan waarin u geïnteresseerd bent.


Interstuhl bureaustoel EVERYIS1 Ergonomische bureaustoel die (thuis)werken comfortabel maakt. De meest voordelige bureaustoel uit de Interstuhl collectie. De EVERYIS1 bureaustoel voor maar € 19,- per maand. Na 3 maanden maandelijks opzegbaar.Interstuhl bureaustoel PUREIS3 Dé bureaustoel die zich automatisch aanpast aan de gebruiker. De meest innovatieve bureaustoel uit de Interstuhl collectie. De PUREIS3 bureaustoel voor maar € 25,- per maand. Na 3 maanden maandelijks opzegbaar.Bureau zwart Zwart elektrisch verstelbaar zit-sta bureau met usb/stopcontact. Formaat 160 x 80 cm. Het zwarte bureau voor maar € 55,- per maand. Na 3 maanden maandelijks opzegbaar.
* Vereist

Lange termijn. Zo werkt het!

De minimale afname voor de lange termijn verhuur is 25 stuks op één adres. Je bepaalt bij aanvang het aantal stoelen dat je af wil nemen. Zowel de looptijd als de aantallen staan vanaf dat moment vast. Daardoor profiteer je van een vaste, lage prijs gedurende de looptijd.

Kosten maandabonnement worden bepaald op basis van: 
 • Het aantal van de bureaustoelen en het aantal adressen waar er geleverd wordt
 • De looptijd van je contract (hoe langer, hoe lager de maandprijs)
 • Het type bureaustoel dat je huurt

Rekenvoorbeeld voor een huurperiode van 10 jaar
25 x EVERY bureaustoel = € 7,- p.m. per bureaustoel
25 x PURE bureaustoel = € 10,- p.m. per bureaustoel

Interesse?
Lange termijn verhuur van bureaustoelen vraagt om maatwerk. Vul het contactformulier in en ontvang een offerte op maat voor jouw organisatie. Of bel tijdens kantooruren naar (+31) 71 581 24 00 voor meer informatie over de mogelijkheden.

Aanvraag offerte Interstuhl Lease

Lange Termijn


De minimale afname voor de lange termijn verhuur is 25 stuks op één adres. We leveren in Nederland, maar ook in bepaalde gebieden in België.

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen contact met u op.

* Vereist

Heb je nog vragen?

Phone: (+)31 7158 12400
E-Mail: verkoop@interstuhl.nl
Interstuhl Logo