STOCKHOLM FURNITURE & LIGHT FAIR 2019
Meten    05.03.2019     30883

Dit jaar nam Interstuhl opnieuw deel aan de Stockholm Furniture and Lights Fair, de grootste Zweedse meubelbeurs, van 5 tot 9 februari. Onder de 25.000 bezoekers waren interieurontwerpers, kopers en architecten uit verschillende landen. De beurs bood niet alleen meer dan 700 exposanten, maar ook tal van lezingen en workshops.

Als highlight presenteerde Interstuhl de nieuwe bureaudraaistoel PUREIS3 en de app pCon.facts. PUREIS3 wordt beschouwd als een absolute innovatie op het gebied van actieve zitoplossingen. De stoel past zich aan elke willekeurige persoon aan, actief zitten wordt gestimuleerd en hij wordt intuïtief gebruikt. Met PUREIS3 is zitten vrijheid. Dat staat niet alleen toe beweging in alle richtingen, maar zorgt er ook voor dat de gebruiker constant in beweging is.

De app pCon.facts ondersteunt onze retailers en klanten bij het plannen van 3D-ruimtes. Bovendien kan de individueel geschikte stoel voor elke klant worden geconfigureerd en vervolgens van elke kant worden bekeken. Virtuele realiteit kan worden gebruikt om de stoel in het gewenste ruimtescenario van de klant te plaatsen. Dit geeft de klant een indruk van hoe de geconfigureerde stoel in de kamer werkt. Onze bezoekers van de beurs konden hun individuele PUREIS3 op onze stand configureren en met een beetje geluk wisten ze precies deze stoel te winnen in een gelijkspel. Bezoekers waren enthousiast over de innovatieve kracht van de Interstuhl-nieuwigheden en velen hebben hun individuele PUREIS3 geconfigureerd.


716


          


OverzichtPDF Download


Heb je nog vragen?

Phone: (+)31 7158 12400
E-Mail: verkoop@interstuhl.nl
Interstuhl Logo