Milieu
Een intact, schoon milieu en het kleinst mogelijke energieverbruik vormen vandaag de dag de meest fundamentele uitingen van leefbaarheid en een intelligente filosofie van werk en privé. Deze erkenning ligt in het hart van de manier waarop we werken en is de basis van ons bedrijf. Dit geldt ook voor verantwoord en op een verstandige lange termijn manier omgaan met het ecosysteem van de aarde, haar middelen en natuurlijke cycli.

Duurzaamheid
Interstuhl heeft het belang van dit onderwerp al sinds een lange tijd erkend en spant zich in om duurzaam denken te integreren en te consolideren in het bedrijf. Milieubewustzijn is stevig verankerd in de bedrijfsfilosofie. Wij zorgen ervoor dat al onze producten en productiemethoden milieuvriendelijk zijn.


{{bildmeta2}}
{{bildmeta3}}
{{bildmeta4}}
{{bildmeta5}}
{{bildmeta6}}
{{bildmeta7}}
{{bildmeta8}}
{{bildmeta9}}
{{bildmeta10}}
{{bildmeta11}}
{{bildmeta12}}
{{bildmeta13}}
{{bildmeta14}}
We zijn een familiebedrijf
Het doel van onze economische activiteiten is om het bedrijf veilig te stellen voor de komende generaties en voor onze medewerkers. De focus van de activiteiten is een organische groei, vooral in onze exportmarkten. We beschouwen de economische dimensie niet als iets dat los staat van duurzame ontwikkeling. Als derde generatie familiebedrijf zien we het als onze speciale verantwoordelijkheid om een intacte economische, ecologische en sociale omgeving voor onze kinderen en kleinkinderen achter te laten. Wij zijn en blijven een familiebedrijf, met ons hoofdkantoor in Tieringen. Kijkend naar de toekomst, blijven we doorgaan met het bieden van vast werk en mogelijkheden voor individuele ontwikkeling.
Goed voor mensen.
Goed voor de Großer Heuberg regio.
Interstuhl is een bedrijf met sterke lokale verankering. Verantwoordelijkheid in èn voor de regio is altijd een integraal onderdeel van het denken van Interstuhl. We profiteren van de lokale mensen die voor ons werken, dus moeten mensen van elke generatie en elke groep van de bevolking eveneens profiteren van de sociale voorzieningen en acties van Interstuhl. De focus van onze huidige inzet is projecten die iets te maken hebben met opleiding, sport, werk en sociale evenementen - of het nu hoogtepunten, zoals de "Interstuhl Cup" zijn of het simpelweg verstrekken van kantoormaterialen aan de basisschool.

{{bildmeta16}}
Peuterspeelzaal
Het is belangrijk, vooral in dunbevolkte gebieden, om voort te bouwen op lange termijn relaties tussen gekwalificeerde medewerkers en het bedrijf. In het verleden vonden veel jonge, bij Interstuhl werkzame, koppels vaak dat er een conflict was tussen de wens om te werken en een verlangen om kinderen te krijgen. Op initiatief van Interstuhl, werd de plaatselijke kleuterschool uitgebreid tot een hele dag peuterspeelzaal (vanaf 2½ jaar oud), met jaarlijkse financiële steun. Interstuhl ondersteunt de peuterspeelzaal ook op een praktische manier, het middagmaal voor de kinderen wordt bijvoorbeeld gekookt in de Interstuhl keukens en betaald door het bedrijf. Nu kunnen Interstuhl-werknemers dus hun kinderen op laten vangen in de peterspeelzaal. Een win-win voor alle betrokkenen.
Begeleidingsworkshops voor gehandicapten
De Zollernalb Workshops voor Gehandicapten (ZAW) (Bisingen en Lautlingen) zijn uitgegroeid tot een van onze vaste leveranciers. We hebben onze samenwerking continu ontwikkeld sinds 1999. De omvang en diepte van het assortiment van de productie zijn gestaag gestegen in deze tijd. De begeleidingsworkshops waren in staat om snel en flexibel te reageren op veranderende eisen. Deze langdurige samenwerking wordt gekenmerkt door haar hoge kwaliteit en de soepel lopende service. De grote betrouwbaarheid en betrokkenheid van de medewerkers herbevestigt op een dagelijkse basis dat de beslissing om deze samenwerking te voeren de juiste - en een belangrijke - stap is. Zowel de begeleidingsworkshops met hun medewerkers als wij profiteren van deze samenwerking.

Hippie UPIS1
Naast de standaard uitvoeringen van de UPIS1 is er ook een circulaire versie verkrijgbaar. Deze wordt vervaardigd van rest materiaal van Interstuhl en past daarom perfect in de Circulaire gedachte. We noemen deze kruk: de Hippie UPIS1.

De Hippie UPIS1 wordt gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Het restmateriaal dat wordt gebruikt is gerecycled Polyamide PA6. Dat is snij afval of het zijn de restjes uit machines die worden schoongemaakt. Er worden ook onderdelen van Polyamide PA6 gebruikt die teruggestuurd worden door klanten.
Circulaire barkruk
Interstuhl maakt gebruik van wielkapjes die de wielen beschermd na productie tijdens het proces van leveren. Bij aankomst van bestemming gaan de wielkapjes van plastic eraf en zijn zij vanaf dat moment onderdeel van een enorme afvalberg die wij met zijn allen dagelijks creëren. Interstuhl NL & BE laat barkrukken produceren van deze wielkapjes.

Er zijn drie verschillende kleuren beschikbaar, ze worden vervaardigd uit 100% PP.
  • Hoogte: 80 cm / breedte: 38 cm / diepte: 38 cm
  • Gewicht: 8,5 kg
  • Twee jaar garantie
  • Leverbaar zolang de voorraad strekt
  • Grotere aantallen op aanvraag


Heb je nog vragen?

Phone: (+)31 7158 12400
E-Mail: verkoop@interstuhl.nl
Interstuhl Logo