JOYCEIS3
COMBINE TILL IT'S MINE.


Of er nu in een open kantoor of in een individueel kantoor wordt gewerkt: Wanneer het erom gaat geconcentreerde werkprocessen te ondersteunen, focust JOYCEIS3 zich volledig op de mens. De flexibele draaistoel plaats de individuele behoeftes en wensen van zijn gebruiker in het middelpunt. Hij biedt omvangrijke mogelijkheden om combinaties te creëren van diverse rugleuning varianten, stoffering en kleuruitvoeringen.NU IS HET TIJD OM UW JOYCEIS3 SAMEN TE STELLEN.


Voor beslissingnemers.


Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste beslissing te nemen. Wie verantwoordelijkheid draagt, heeft intelligente oplossingen nodig. Uniform design en uitgebreide toepassingsmogelijkheden spelen daarbij een belangrijke rol. De juiste keuze voor elke werkplek? JOYCEIS3.

Voor individualisten.


Een flexibel leven vereist flexibel meubilair. Een zitoplossing die eenvoudig aan verschillende situaties en taken kan worden aangepast. Hiervoor is de JOYCEIS3 met zijn modules, beschikbare kleuren en materialen bij uitstek geschikt. Zo blijft er ruimte voor individuele ideeën.

Voor innovatie op de werkplek.


Wie lang en intensief aan één taak werkt, stelt hoge eisen aan het zitcomfort van een bureaustoel. JOYCEIS3 zorgt met zijn slimme kenmerken voor innovatie op de werkplek.

Voor de feelgoodfactor op de werkplek.

Is welzijn alleen iets voor de vrije tijd? Het is tijd om hier anders over te gaan denken, want welzijn is ook op de werkplek belangrijk. Alleen degene die zich goed voelt, kan productief en met tevredenheid werken. Maak nu van uw werkplek een welzijnsplek - met JOYCEIS3.JOYCEIS3 biedt u het volgende:

Precies passende samenstelling en individualisering voor elke medewerker
Veelzijdige toepassing in verschillende kantoorsituaties
Hoge mate van individualisering en flexibiliteit
Veel materialen en uitvoeringsvarianten
Uitstekende prijs/prestatie-verhouding
Duurzame productie
Grote verscheidenheid aan vrij te kiezen kleuren en stijlen
Aantrekkelijk design
Made in Germany
10 jaar garantie

Umweltbewusstproduzierte Qualität Schadstoff geprüft Ergonomie geprüft (Drehstühle) GS geprüft Quality Office Garantie (10 Jahre)
JOYCEIS3
COMBINE TILL IT'S MINE.

De werkplek van tegenwoordig is bovendien mobiel, flexibel en modulair.
JOYCEIS3 is een ongecompliceerde
bureaustoel die aan deze eisen voldoet en zich dankzij de gemakkelijke bediening
aanpast aan de ergonomische behoeften op werkplekken.
SMART FEATURES

Van de klassieke gestoffeerde versie, via de moderne netbespanning tot het design van de nieuwe FlexGrid in de rugleuning - JOYCEIS3 biedt alle relevante instelmogelijkheden en blinkt uit door slimme kenmerken.
HET MODULAIRE JOYCEIS3-SYSTEEM


JOYCEIS3 biedt een slim modulair systeem voor de samenstelling van de perfecte bureaudraaistoel. Op deze manier kan in enkele eenvoudige stappen de individueel beste oplossing worden bereikt. Drie karakteristieke verschijningen, Twee basis kleurconcepten (zwart of lichtgrijs), Een breed scala aan stoffen en kleuren, Diverse hoogten, Met of zonder verstelbare hoofdsteun
DE JOYCEIS3 FLEXGRID


De nieuwe FlexGrid van de JOYCEIS3 zorgt voor een dynamische ondersteuning van de rugleuning - en ontlast op deze manier het lichaam bij geconcentreerde werkprocessen. De FlexGrid is in hoogte en diepte verstelbaar.
SOFTBACK


Met de nieuwe softback combineert JOYCEIS3 de voordelen van een klassieke stoffering met die van netbespanning. Ook de softback-versie is in negen moderne netkleuren leverbaar en de zitting kan passend bij de rugleuning in dezelfde kleur worden gekozen.
COMBINATIE VAN NETBESPANNING EN BREIWERK


Voor de variant met rugleuning met netbespanning zijn - net als bij de softback-versie - negen kleuren beschikbaar. Een absoluut nieuw kenmerk is de combinatie van de rugleuning met netbespanning met de bijpassende gebreide stoffering voor de zitting, die tot een perfecte kleurharmonie leidt. Alternatief kan de bekleding van de zitting uit de brede stof- en leercollectie van Interstuhl worden gekozen.Interstuhl Logo