NESTYis3 N1132
NESTYis3 N1132
NESTYis3 N1132
NESTYis3 N1132
NESTYis3 N1132
boottafel klein, tweedelig
Maten:3200x1100/815x740 mm
(L x B x H)


Nesty: AdapTable

Hoeveel eer valt er te behalen aan het ontwerp van een tafel? Veel, bewijst Justus Colberg. Met het ontwerp van Nesty vouwtafels tilt hij tafelontwerp tot een totaal andere dimensie. Een tafel die flexibel is, doordat hij kan worden opgeklapt en kan worden geschakeld. Maar die ook kan worden ingezet in combinatie met technische hulpmiddelen.
Nesty is flexibel omdat u hem kunt opklappen. Ingeklapt neemt hij weinig ruimte in, uitgeklapt kunt u hem op verschillende manieren inzetten. Op zichzelf of geschakeld, met een solide schakelsysteem. Met of zonder techniekgoot. Zo verandert de vergaderruimte eenvoudig voor wat er nodig is voor de geplande bijeenkomst.
Nesty is stabiel. Door de wieltjes die vastgezet kunnen worden en die ook in hoogte kunnen worden aangepast wanneer de ondergrond ongelijk is.
Nesty is elegant in ontwerp. De afwerking straalt kwaliteit uit. Met de mogelijkheid de uitstraling nog helemaal aan te passen aan wat u nodig heeft en aan uw smaak: er zijn verschillende varianten in vorm, grootte, kleur en coating.

Configuratie / CAD Andere modellen in de collectie Vrijblijvende aanvraag
Certificaten


milieuvriendelijk
geproduceerde kwaliteitGecontroleerde
veiligheidGerman Design Award 
2015 NOMINEEgarantie (10 jaar)German Design Award
2015 Special Mention


Andere modellen in de collectie NESTYis3


KlaptafelsInterstuhl Logo