Heeft u vragen?

Ihr Ansprechpartner

Dennis Koch
Customer Support

Hotline: +49 7436 871-142
kundensupport@interstuhl.de

01PURE
FLEXIBILITY

» Meer te weten komen

02Innovatief voor
uw gezondheid

» Meer te weten komen

03MODERN,
DUIDELIJK, FUNCTIONEEL.

» Meer te weten komen

01

PURE
FLEXIBILITY

Kantoorruimtes zijn steeds meer multifunctionele omgevingen. De PUREIS3 is net zo flexibel als het dagelijkse werk. Hij kan moeiteloos van ruimte naar ruimte worden verplaatst, dankzij de innovatieve materialiteit is er geen complex mechanisme nodig en is de stoel verrassend licht . Overal waar een PUREIS3 nodig is, kan hij onmiddellijk door iedereen worden gebruikt. En wat staat er vandaag op de agenda? Eerst een teambespreking, daarna meetings met klanten en vervolgens geconcentreerd werken achter het bureau? De PUREIS3 is voor elke situatie de juiste stoel. Zijn intelligente constructie maakt de stoel tot e en flexibele partner in de moderne arbeidswereld, omdat hij zich aan elke gebruiker aanpast. Voor medewerkers, klanten of gasten is het steeds weer verrassend: elke PUREIS3 voelt direct goed aan. Dankzij de innovatieve Smart-Spring-technologie past zich de stoel aan elke willekeurige persoon aan, wordt actief zitten gestimuleerd en wordt de gebruiker in staat gesteld de PUREIS3 intuïtief te gebruiken - om er zijn eigen PUREIS3 van te maken.

» Meer te weten komen


Geconcentreerd werken


Meeting


Teambespreking


02

Innovatief voor
uw gezondheid

De PUREIS3 is bedoeld om te zitten en gemaakt om te bewegen. In tegenstelling tot elke andere stoel is de PUREIS3 volledig ontwikkeld voor mensen in beweging. Hiertoe was het nodig om het thema "kantoorstoel" volledig te heroverwegen. De PUREIS3 past zich zonder complexe instellingen aan de betreffende gebruiker, zijn lichaam en zijn bewegingen aan. Gecompliceerde en zware mechanica is volledig overbodig. De PUREIS3 laat niet alleen een breed scala aan bewegingen toe, maar zorgt er ook voor dat de gebruiker altijd comfortabel zit, en daarbij in beweging blijft en desondanks goed wordt ondersteund. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door een absolute wereldprimeur: de Smart-Spring-technologie.


» Meer te weten komen


03

MODERN,
DUIDELIJK, FUNCTIONEEL.

De PUREIS3 definieert de norm voor actief en flexibel zitten opnieuw. Dankzij de innovatieve Smart-Spring-technologie zorgt de PUREIS3 voor bewegingsstimulerend zitten in alle situaties die zich tijdens de dagelijkse werkzaamheden kunnen voordoen. Hij is net zo geschikt voor geconcentreerde werkzaamheden achter het bureau en spontane teamvergaderingen, als voor grote vergaderingen aan de conferentietafel. De PUREIS3 past zich altijd aan de eigenaar aan, alsof hij op maat is gemaakt, ondersteunt hem en bevordert zijn bewegingen in alle drie dimensies. Dit wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe, intelligente materialiteit die zich intuïtief aanpast aan het lichaam. Flexibele 360-graden zithouding verder doordacht: de PUREIS3 is de stoel voor de werkomgevingen van morgen, waarin we vandaag al actief zijn. Neem plaats: Ready. Sit. Go!


» Meer te weten komen


Interstuhl Logo