Showroom event 'A future to believe in'
Interstuhl    18.02.2020     491

Donderdag 12 maart 2020

Het heden en de toekomst staat bij ons in het teken van SPLACES; een concept dat al onze producten en diensten omvat en in toepassingsscenario’s verenigt. Scenario’s die onmisbaar zijn binnen het vlekkenplan voor een kantoorinrichting. SPLACES laat ons barrières en aangeleerde patronen doorbreken om doelen te bereiken. Want hoe kunnen onze producten bijvoorbeeld écht interactie en communicatie stimuleren binnen een werkruimte?

We vertellen je hier graag meer over op donderdag 12 maart a.s. tijdens ons showroomevent; ‘A future to believe in’. We kunnen niet wachten om onze nieuwste collecties HUBis3, New EVERYis1 & SHUFFLEis1 aan je te presenteren! En.. dat kan niemand beter dan eigenaar van Interstuhl Büromöbel GmbH, Dhr. Helmut Link!

Daarnaast geven we het woord aan vijf inspirerende sprekers die allen hun visie delen op de toekomst die voor ons ligt; Virginia Yanquilevich CEO bij Dopper, Nathalie Rabouille van Roosros architecten, Paul van Ass, voormalig hockeybondscoach, Elyse Nijsse, Wellbeing Program Specialist bij Healthy Workers & Max Blom, Group Chairman bij North Actionsports Group.

Bij het aanmelden van jouw ticket voor: ‘A future to believe in’ krijg je een keuze om jouw voorkeur aan te geven voor het volgen van drie van de vijf lezingen.

Het programma ziet er op 12 maart a.s. als volgt uit:
15:30 uur Inloop
16:00 uur Lezingen / Workshops / Introductie nieuwe collecties
Met mogelijkheid om drie van de vijf lezingen / workshops te volgen.
Voorkeur kan worden aangegeven bij ‘registreer’ ticket.
18:00 uur Borrel & diner (fingerfood & buffet)
20:00 uur Einde

Om de uitnodiging te bevestigen en voor meer informatie klik je op >> deze link

Showroom adres:

Energieweg 21
2382NB Zoeterwoude
Nederland

 

 

 


58


          


OverzichtPDF Download


Interstuhl Logo