Virginia Yanquilevich (CEO):
"Een wisselende werkhouding houdt me scherp.
Dus blijf ik de hele dag door graag in beweging."

Jakob Kunst (interieurarchitect):
"Ik breng heel wat uren door achter mijn
bureau, maar de telefoongesprekken die ik
voer vinden plaats op mijn balkon met
uitzicht over Amsterdam".

HOME

HOME

 

HOME

 

Thuiswerkplek. De beste investering van nu

Het nieuwe kantoor is thuis. Steeds vaker zijn werk en leven niet meer in balans, maar zijn die met elkaar verweven. Daarom is het des te belangrijker om ook in de privé-omgeving de voorwaarden voor gezond en productief werken te creëren, met behoud van uw persoonlijke stijl. Home sweet home office - het is niet moeilijk te realiseren.


Home sweet home office - interviews


Virginia Yanquilevich (CEO)

Samen met onze bureaustoel PURE Interior Edition, brengen we een bezoek aan Virginia Yanquilevich (CEO) van Dopper. Wanneer Virginia haar voordeur opent, verschijnt er op onze gezichten een glimlach van oor tot oor. Met hetzelfde enthousiasme en warmte als waarmee zij de 'waterfles met een missie' onder de aandacht brengt aan de wereld, vertelt ze ons over haar visie en missie in het leven. Lees hieronder het interview.

Lees meer

Jakob Kunst (interieurarchitect)

Samen met onze bureaustoel PURE Interior Edition, bezoeken we Jakob Kunst. Met een dosis werkervaring als interieurarchitect (bij organisaties als Gstar en MVSA architects) in zijn rugzak, heeft Jakob ruim een jaar geleden de stap gezet om zelfstandige ondernemer te worden. Zijn bureau: Kantoor Kunst. We zijn benieuwd hoe het met hem gaat en stellen hem een aantal vragen.

Lees meer

Marjo de Leng (interieurarchitekt)

Zo hoog als een stadsduif vliegt door de architectonische havenstad, woont aan de Maas in Rotterdam, Marjo de Leng (interieurarchitekt). Wanneer we haar appartement betreden met onze bureaustoel NEW EVERY, worden we warm ontvangen door een glimlachende Marjo. De diversiteit aan kunst aan de muren in de hal, de variatie aan theesmaken en de kast vol boeken met foto´s van gemaakte reizen, maken ons nieuwsgierig naar haar visie op de veranderde omgeving. Lees hieronder het interview.

Lees meer

Advies nodig?

We helpen u graag!

Phone: +31 71 581 2400
E-Mail : verkoop@interstuhl.nl
Splaces-Newsletter
Onze home-playlist op Spotify
Relax Welcome Lead Meet Learn Work Home
101
Interstuhl Logo