workevent in het thema van werkwelzijn
Interstuhl    27.03.2023     305

Op donderdag 16 maart 2023 stroomde de showroom van Interstuhl NL & BE vol met partners uit de branche. Het was een geslaagd evenement in het thema: werkwelzijn!

VIDEO WORK EVENT
De showroom in een nieuw jasje, de presentatie van de nieuwste collecties, inspirerende lezingen van o.a. Robert Thiemann (FRAME), Simon Blake (What if we fly) en Sven Jacobi (MBRC the ocean). Na de lezing serveerden we fleurige cocktails, heerlijk eten en was er goede muziek. Het was een avond met veel inspiratie en joy!
Scroll door naar beneden en proef de sfeer!

Met de lezing van Robert Thiemann kregen we allen een blik op het belang en de betekenis van kantoorruimtes in de toekomst. Zijn boodschap? Als ontwerper ben je verantwoordelijk om ruimtes te creëren die echt iets betekenen. We moeten prioriteit geven aan gezondheid, welzijn en comfort, de gebruikers van de ruimte bij de ontwerpprocessen betrekken en de ruimtes zo ontwerpen dat ze flexibel zijn, wanneer er een andere functie beoefend moet worden of wanneer er gewoon behoefte is aan een andere inrichting. En als laatste, maar zeker niet het minst belangrijkste: als ontwerper ben je verplicht om met de uitkomst van jouw ontwerp de impact op het milieu te minimaliseren.

Simon Blake van Launchlabs in Berlijn gaf ons inzicht in hoe innovatieprocessen eruit zien en welke invloed de nieuwe collectie van Interstuhl 'What if we fly' kan hebben om deze processen te faciliteren.

Sven Jacobi van MBRC the ocean liet ons hart sneller kloppen. Drie jaar geleden zorgde zijn passie voor de oceaan ervoor dat Sven zijn bedrijf verkocht om MBRC the ocean te bouwen en te exploiteren. Zijn doel? De kringloop sluiten en een circulaire economie creëren door een sociale organisatie als een bedrijf te runnen. Het is inspirerend om te zien hoe MBRC the ocean wereldwijd oceanen schoon maakt met lokale gemeenschappen en vrijwilligers en hen sterker maakt door hen cursussen aan te bieden over plastic in de oceaan, het milieu, recycling en duurzaamheid. Bij Interstuhl NL & BE geloven we in de missie van MBRC the ocean en steunen we hun de komende vijf jaar met als doel om 11,7 ton plastic uit de oceaan te halen, wat gelijk staat aan 1.953.900 plastic flesjes. Wil je ook in actie komen om een einde te maken aan de met plastic gevulde wateren? Ga naar de website van MBRC the ocean en doneer een bedrag. 


60


          


OverzichtPDF Download


Heb je nog vragen?

Phone: (+)31 7158 12400
E-Mail: verkoop@interstuhl.nl
Interstuhl Logo