EISENPAKKET & OPLOSSINGENWanneer is een bureaustoel een uitstekende meerwaarde voor het kantoor en wat maakt hem tot een geslaagde investering? Of het nu gaat om een bedrijfsleider, inkoper of architect – beslissers hebben te maken met de meest uiteenlopende factoren, wanneer het om de planning van de bureau-inrichting gaat. Ze worden geconfronteerd met verschillende eisen en vragen. Er is aangetoond dat een bureaustoel van hoge kwaliteit een grote invloed heeft op de arbeidsproductiviteit en motivatie van de medewerkers. Zo kan hij bijvoorbeeld een doorslaggevende factor zijn bij het aantrekken en langdurig vasthouden van waardevolle talenten. En een grote uitdaging bij de planning is onder andere de inrichting van de diverse onderdelen van een onderneming of organisatie volgens een uniek ontwerpconcept. Ook moeten de ergonomische kwaliteiten en comfortverhogende functies van de bureaustoelen exact op de heersende behoeften worden afgestemd. Interstuhl geeft hieronder antwoorden op de belangrijkste vragen waarmee beslissers bij de planning te maken hebben. Ongeacht of het om de perfecte individuele oplossing voor de bureaustoel op de bureauwerkplek gaat of om een totaalconcept in het kader van een duurzame investering.Bouwen op basis van excellentie - de arbeidswereld van architecten

Spectaculaire gebouwen bedenken, ontwerpen tekenen, modellen bouwen en deze over de hele wereld verwezenlijken - architect is voor velen een echt droomberoep. Er wordt in eerste instantie niet bij stilgestaan dat de dagelijkse beroepspraktijk van een architect zich meer op kantoor en minder in de wijde wereld afspeelt, en de administratie minstens net zoveel tijd in beslag neemt als de creatieve werkzaamheden. Er worden desondanks spectaculaire gebouwen gerealiseerd door architecten die hun droomberoep uitoefenen in het kader van een op alles voorbereide kantoorrealiteit.


Meer informatieGezondheid bevorderen, geld besparen: Een goede bureaustoel verdient zichzelf terug

Veel mensen brengen een groot deel van hun dag zittend door. Zit men statisch en verkeerd, dan kan men op de lange termijn zeker zijn van gezondheidsschade. Dat leidt tot verzuim en hoge kosten voor de werkgever. Een goede stoel is al terugverdiend als daardoor twee dagen ziekteverlof worden vermeden.


Meer informatieEfficiënt zitten: goede bureaustoelen verhogen de productiviteit

Op het gebied van werk zijn allerlei veranderingen gaande. Een grote mate van mobiliteit, pijlsnelle communicatie en gelijktijdig de wens voor een optimale Work/Life-balans. De randvoorwaarden voor werk stellen mensen in het digitale tijdperk voor grote uitdagingen. En ze kosten de nodige, kostbare kracht. Het is daarom des te belangrijker om de werkplek optimaal te benutten en de beschikbare energie en concentratievermogen op kantoor efficiënt in te zetten. Een vaak onderschatte factor in verband met de productiviteit van medewerkers is de kwaliteit van hun stoelen.


Meer informatieSuccesfactor representatie

Wie succes wil hebben, moet succes uitstralen - bijvoorbeeld met representatieve bureaustoelen uit de VINTAGEis5-collectie zit. Hoewel deze uitspraak zeer simpel mag klinken, is ze toch een vast onderdeel van de verkooppsychologie. Een representatieve inrichting van kantoren, bezoekersruimten en conferentieruimten brengt daardoor een boodschap over aan klanten en medewerkers.


Meer informatieHet geheim van een uniforme kantooruitrusting: de VINTAGEIS5-collectie

Met de bureaustoelcollectie VINTAGEis5 kunnen de meest verschillende werkplekken volgens uniforme ontwerpkenmerken worden vormgegeven. Verschillende werkplekken stellen verschillende behoeften en eisen aan een bureaustoel. Vooral, wanneer het erom gaat grotere eenheden met bureaustoelen in te richten, staat men snel voor de uitdaging uniforme ontwerpkenmerken en verschillende toepassingen samen te brengen. Of het nu gaat om het managementkantoor, de werkplekken van medewerkers, wacht- of conferentieruimten - de kantooruitrusting moet een uniform beeld opleveren en tegelijk moet op elke plek een voor het desbetreffende doel de ideale stoel staan.


Meer informatie
Heeft u nog vragen?
Neem nu contact met ons op!