VINTAGEis5 beoordeeld met 'zeer goed'
Producten    13.09.2017     9985

Innovatief, bewegingsbevorderlijk, comfortabel.

Met deze woorden heeft het kantoorvakblad "Das Büro" de testresultaten van de VINTAGEis5 samengevat in de jaarlijkse vergelijkingstest van bureaustoelen. In 10 categorieën werden diverse bureaustoelmodellen van bekende fabrikanten getest. Criteria zoals ergonomie, werkcomfort, design en innovaties spelen een rol.

Interstuhl-model VINTAGEis5 werd speciaal geprezen voor het uitstekende zitcomfort, die een perfecte combinatie van bewegingsbevordering en ondersteunende zitting biedt. Naast de actieve zitting, werden ook de "Auto-Flow armlegers" gemarkeerd als uitzonderlijk. Dit zorgde er ook voor in de categorie Innovatie voor een zeer goede waardering. Een overtuigend nieuw ontwerp. Het design werd kort beschreven als dynamisch en eenvoudig elegant. De mechaniek bleek zeer eenvoudig te bedienen, zodra men de vele functies kent.

De VINTAGEis5 was naast de 90.4% tevredenheid zeer goede algemene evaluatie in dezelfde twee categorieën naar het kantoor HIT van de maand september. Hij benadrukte zijn competentie en de bevordering van beweging onder zijn concurrenten.

De VINTAGEis5 kreeg een score van 90,4% tevredenheid, daarnaast ontving hij ook in twee categorieën een "zeer goed" in büroHIT september. Hij scoorde beter dan concurrenten bij zowel werkcomfort als bij het bevorderen van lichamelijke activiteit.


523


          


OverzichtPDF Download


Heb je nog vragen?

Phone: (+)31 7158 12400
E-Mail: verkoop@interstuhl.nl
Interstuhl Logo