WERELDPREMIÈRE: ACTIVE SITTING SOLUTION
Producten    27.04.2018     2291

Als zitspecialist willen we niet alleen ontwikkelingen op de werkplek aan de orde stellen, zoals ‘sedentary lifestyle’, maar ook onze klanten specifieke oplossingen voor deze problemen bieden. Dat is waarom we S 4.0 voor u en uw dagelijkse uitdagingen hebben ontwikkeld. Lang zitten brengt namelijk schade voor de gezondheid, dit heeft betrekking op de wervelkolom, het hart, de stofwisseling en de spieren. Om dit tegen te gaan, heeft Interstuhl in samenwerking met het Fraunhofer Institut en de Universiteit Tübingen opdracht gegeven voor onderzoek naar en diverse maatregelen ontwikkeld voor de manier waarop zittend werk gezonder kan worden vormgegeven.

 

Samen met partner Garmin, marktleider in de branche, werd een app ontwikkeld: door middel van in de stoel geïntegreerde sensortechniek wordt feedback verkregen over belangrijke vitale lichaamsfuncties. Biofeedback is de slogan. De mens wordt zich op deze manier bewuster van zijn zitgedrag. Daarbij krijgt hij advies hoe dit kan worden verbeterd.

De ACTIVE SITTING SOLUTION brengt de werkplek in beweging: men ontvangt feedback over het persoonlijk zitgedrag, gemakkelijk uitvoerbare office-workouts en regelmatige oproepen om van zithouding te veranderen. Dit zorgt voor actief en uitgebalanceerd zitten. Vraag om meer informatie bij onze zitexperts!Of bekijk de brochure op de productpagina

 

 


360


          


OverzichtPDF Download


Heb je nog vragen?

Phone: (+)31 7158 12400
E-Mail: verkoop@interstuhl.nl
Interstuhl Logo