Asics Hoofdkantoor: a Sound Mind in a Sound Body
Interstuhl    20.02.2020     701

In 2019 heeft ASICS haar nieuwe Europese hoofdkantoor in Hoofddorp in gebruik genomen. Het gebouw heeft een unieke uitstraling en zet ASICS op de kaart op het gebied van innovatie en duurzaamheid. In lijn met ASICS’ visie ‘a Sound Mind in a Sound Body’ ontwikkelden Powerhouse Company en CBRE in co-creatie een dynamische, gezonde werkomgeving voor het Japanse merk.

Het nieuwe hoofdkantoor is een showcase voor alle Europese kantoren van ASICS. Het gebouw en de inrichting zijn gebaseerd op de traditionele Japanse architectuur en de visie om een efficiënte, herkenbare en gezonde werkomgeving te creëren.

ASICS is met de inrichting van het nieuwe kantoor haar tijd ruim vooruit. Het merk biedt hier een optimale, gezonde werkomgeving. Onder het motto ‘a Sound Mind in a Sound Body’ worden medewerkers gestimuleerd om een bezoek te brengen aan een van de in-house sportfaciliteiten. Ook de LEED en WELL Gold certificering van het gebouw en het kantoor ondersteunen deze gezonde filosofie.

Voor de bureaustoelen werd gekozen voor MOVYis3. Een uitstekende bureastoel die in de filosofie past van ASICS. Lees verder op Architectenweb >>

 


84


          


OverzichtPDF Download


Interstuhl Logo