Wereldwijd dicht bij de klant
Interstuhl    27.09.2021     26840

Wereldwijd dicht bij de klant

Of het nu gaat om materialen voelen, de werking van kleuren ervaren of unieke interieurs beleven, in dit tijdperk van digitalisering is het nog steeds van groot belang om producten aan het werk te zien en met al je zintuigen waar te kunnen nemen. Ook persoonlijk advies is een onmisbaar aspect van professionele dienstverlening. Daarom willen wij wereldwijd dicht bij de klant zijn.

In Tieringen en Frankfurt, in Wenen en Madrid, in Milaan en Londen, in Amsterdam en Kopenhagen en in Dubai – en nu ook in Parijs en Hamburg – bevindt zich een showroom van Interstuhl. De showroom in elk van deze steden heeft zijn eigen inspirerende flair en vertegenwoordigt met zijn eigen unieke karakter het merk Interstuhl.

Sinds 2020 zijn bijna alle showrooms opnieuw ingericht en met nieuwe producten uitgerust. Een groot deel van de herinrichting betrof de integratie van het zoneringsconcept en het nieuwe competentieveld Splaces. Met Splaces breiden we onze vormgevings- en planningscompetenties uit tot complete ruimtes en holistische moderne bureaulandschappen. In onze heringerichte showrooms demonstreren we onze producten op basis van verschillende toepassingsscenario's voor toekomstgericht werken. Ze dienen als inspiratiebron voor nieuwe kantoorconcepten en moderne werkomgevingen.

,,

"De showrooms vertegenwoordigen het merk intern en extern, creëren een identiteit en vormen het toneel voor handel- en uitdrukkingswijzen. Elke showroom is een inspirerende ontmoetingsplek voor architecten, dealers, inrichters en ontwerpers."

Sabine Geiser, graphic & interior design bij Interstuhl

 
 

Bij de inrichting is zowel met de architectuur als met de locatie van de showrooms rekening gehouden. De producten worden in perfecte harmonie met de lichtomstandigheden en ruimtelijke verhoudingen gepresenteerd. Hierdoor accentueren ze het individuele karakter van de ruimtes. De kleurkeuze en het samenspel van de verschillende materialen maken het totaalbeeld sfeervol af.

,,

"De showroom in Wenen is architectonisch een van de interessantste showrooms van Interstuhl. Het gebouw was vroeger namelijk een broodfabriek. Dat kun je ook nu nog zien, bijvoorbeeld aan details zoals de stalen draagbalken en de baksteenmuren, die kenmerkend zijn voor de industriële architectuur van de negentiende eeuw. De combinatie van oud en nieuw en van traditionele schil en moderne kern heeft een heel eigen effect op de bezoekers dat karakteristiek is voor de stijl van deze showroom."

Marc Lehmann, verkoopmanager Europa bij Interstuhl

 

,,

"We hebben een HUB-landschap in de hoek waar de zon opkomt. De kleuren komen daar optimaal tot hun recht. En de combinatie van leder en stof met de zwarte frames, het tapijt en de verlichting creëert een uniek totaalbeeld waarover bezoekers niet uitgesproken raken en die ze in hun eigen ruimtes na willen bootsen. We wilden een nieuwe showroom die elke bezoeker ertoe aanzet om de juiste HUB-inrichting te ontdekken. Daarin zijn we geslaagd."

Brian Dowling, director GCC bij Interstuhl over de showroom in Dubai

 


509


          


OverzichtPDF Download


Heb je nog vragen?

Phone: (+)31 7158 12400
E-Mail: verkoop@interstuhl.nl
Interstuhl Logo