Zicht op architectuur
Interstuhl    15.05.2019     614

DESIGN DISTRICT - KOM JE MET ONS PURE ARCHITECTUUR BEKIJKEN? 

5 - 6 - 7 juni 2019 | Van Nelle Fabriek Rotterdam

Design District is het beste vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende 3 dagen is een beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken. Maar Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en kan één of meerdere lezingen volgen. Uiteraard is Interstuhl ook aanwezig bij de 17e editie op 5, 6 en 7 juni 2019 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Mis het niet: Kom in contact met vakgenoten en laat je inspireren!

Interstuhl staat voor de derde keer samen met partner Lande in de Tearoom. We leggen nadruk op de architectuur van het gebouw (de Van Nelle fabriek kreeg in 2014 een plekje op de Unesco Werelderfgoedlijst) én de gebouwen om ons heen. Rotterdam, city of architecture. Het is het waard om naar de negende verdieping te komen, het uitzicht uit de tearoom op alle Rotterdamse architectonische hoogstandjes is prachtig. De invulling van het thema "Zicht op architectuur" zal je als bezoeker van Design District aanspreken. 

Onze eigen highlight zal de nieuwste collectie PUREis3 zijn, we garanderen een zitervaring als geen ander. De mens heeft beweging nodig en PUREis3 is bedoeld om te zitten en gemaakt om te bewegen. Tijdens Orgatec 2018 hebben wij met de PUREis3 de AIT – innovationspreis architektur + office gewonnen!

Je bent van harte welkom op onze stand ( V80 ) om beweging en architectuur te ervaren op hoog niveau! Registreer je nu via onderstaande link en ontvang een gratis entreekaart t.w.v. € 20,-. En zet 5, 6 en 7 juni in je agenda! 

Registreer je voor 4 juni via deze link en ontvang een gratis entreekaart>>

We kijken er naar uit je te ontmoeten op grote hoogte!

Mede namens onze partner Lande,

Het Interstuhl team 


61


          


OverzichtPDF Download


Interstuhl Logo